Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Frufruval mellé lehet lőni?...

1lány.... kérdése:

Frufruval mellé lehet lőni? Milyen legyen?

Figyelt kérdés
Szóval, úgy érzem egy kicsit változtatnom kell a külsőmön, első körben 170/50-ről felhíztam 56-ra, elég erősek a csontjaim és zavart, hogy látszanak, az arcom is kerekebb már,jobban érzem így magam, na most a második fejezet a hajam lenne. Nekem sötétbarna vállig érő, nem tűegyenes hajam van, ami nem áll sehogy mostanában, csak úgy "lóg" :D gondoltam, hogy leszívatom és festetek valami karamellás színűt azzal is lágyítva az arcomat, mert az is elég csontos, nem az a tipikus baba arc. A kérésem az az lenne felétek, hogy linkeljetek, vagy ajánljatok légyszi valami olyan frufrus frizurát, ami egyszerű, hétköznapi, de mégis jól mutat, nincs időm reggel órákat a tükör előtt állni, viszont azért foglalkozom magammal, tehát nem szeretném azt sem, hogy béna legyen. A fodrászok erre felé nem a kreativitásukról híresek, így nem igazán segít egyik se, hogy milyen formájú legyen. Nekem az arcom hosszúkás, a bőröm színe nem világos inkább sötétebb barna, a szemem is sötétbarna, viszont elég kis fejem van :D eddig még nem volt frufrum, nem tudom, hogy hogyan állna. Azt olvasom és hallom többfelől, hogy az mindenkinek jól áll.

2012. nov. 17. 00:30
 1/3 anonim válasza:
Én az oldalt elválasztott haj & ferde frufru kombinációt ajánlom ( [link] az jól áll egyenes, göndör, hullámos, rövid, hosszú, egyszóval mindenféle hajtípushoz. A sima frufrut nem biztos, hogy jó ötlet azonnal megcsináltatni, mert az nem áll jól mindenkinek.
2012. nov. 17. 03:01
 2/3 anonim válasza:

A képet valamiért nem nyitja meg, de így talán jó lesz. Ha nem, akkor sorry, pedig képpel jobban el tudnám magyarázni, hogy mire gondoltam.

[link]

2012. nov. 17. 03:05
 3/3 A kérdező kommentje:
aha oldalra, nagyon érdekes, kicsit feldobja az összhatást, mégsem túl feltűnő, tetszik, köszi :)
2012. nov. 17. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!