Dezodor spray vagy stick, golyos (melyikre szavazol te)?
A sticket utálom, nem is szoktam olyat venni.
Mostanában golyósat használok, jobban bevált, mint a spray. Ettől függetlenül van spraym is, mert amikor tesim van, vagy edzésem, jó ha van nálam dezodor, viszont ilyenkor a spray jobb a golyósnál. :)
A golyós semmiképpen, ragad, összefogja a ruhát, borzalmas érzés viselni az embernek összeragad tőle a hónalja és olyan mintha még vizes lenne, sosem szerettem.
A dezodor spray azért jó, mert szépen eloszlik, egész testre is könnyen "felfújható" illatos,
viszont az az egy hátulütője van számomra, hogy mikor azt használom, tele megy az egész lakás vele, mindenhova lerakódik, tükörre stb, és elég fullasztó utánna mindig szellőztetni kell. Ráadásul a hajamra is "szivárog belőle a levegőbe kerülése által. :D :D
Szóval én a stick-re szavaznék, mert krémes és nem ragad és isteni ! :D Nekem legalábbis...
(15 éves használat utáni vélemény)
Kedves kérdező, Te melyikre szavazol?
hat azota vettem sprayt .old spice whitewatert bar champion illatut akartam csak nem volt ahol epp learazas volt a old spicekra. Regen jo volt ,de most eleg budosnek ereztem :D hasznalat utan a ruhamon.
Kaptam karacsonyra bruno bannanis setett amiben volt egy picinko dezodor spray hat....az nem csinalt szerintem az izzadasgatlasban semmmit...es igy izzadsag szag jott :S
vegeredmenyul talan a legjobb puderos,kremes stick-- olyat veszek legkozelebb.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!