Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek az gáz ha egy fiú...

Szerintetek az gáz ha egy fiú szőrteleníti a testét?

Figyelt kérdés

2012. nov. 16. 11:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.De ha tetszik valakinek az is írja:)
2012. nov. 16. 16:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak szerintem cseppet sem férfias, nekem nem tetzsik és gondolkodás nélkül melegnek titulálnám az illetőt, attól függetlenül, hogy az e vagy sem.
2012. nov. 16. 19:24
 13/18 anonim válasza:
Én gyantázom, de csak azért hogy gyengüljenek a szőrszálak. Mert engem nem zavar ha szőrös, de nekem nagyon az, és szerintem az sem ízléses. Ezért egy ideig csinálom, majd abbahagyom, ha nem lesz olyan durva.
2012. nov. 16. 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Ne érezd magad egyedül, én is szőrtelenítem magam mindenhol. Legtöbb helyen epilálom, máshol kozmetikussal gyantáztatom magam. A szemöldököm is kozmetikussal szedetem formára. Arcom borotválom. Orrszőröm pedig orrszőrnyíróval vágom. :)

Barátnőm imádja hogy csupasz vagyok, örül neki, hogy mindent szőrtelenítek. Nekem is tetszik, mert sokkal komfortosabb érzés így.

Nyáron a strandon feljött a szőrtelenítős téma a haverok és havercsajok között. És kiderült, hogy több korombeli (25-30 éves) csajszinak is bejön a csupaszságom, meg is dicsértek, hogy milyen jól teszem, hogy szőrtelenítek, mert így ápoltságot sugárzok. :) És én jól érzem így magam a bőrömben. :)

Úgyhogy ezek alapján azt mondom, hogy nem gáz. Annak ellenére sem, hogy itt a fórumokon mindenki ezt hangoztatja.

Nekem még senki sem fejezte ki rosszallását sem nyáron az utcán, sem a strandon. Pedig nem takargatom magam, így a szőrtelenített kezem és lábam elég szembetűnő tud lenni rövid ujjú pólóban és rövidnadrágban, főleg fürdőgatyában.

Te hány éves vagy?

2012. nov. 17. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is szőrtelenítek a teljes testemen,én leginkább testszőrnyírót vagy borotvát használok,de van amikor inkább epilálok.Egyébként én nagyon szőrös vagyok és szinte gyerekorom óta csinálom már. Volt aki negatív kritikával illetett,de senki sem b.zizott le ezért,viszont aki látott szőrösen annak egyértelműen jobb így lecsupaszítva.
2012. nov. 17. 13:27
 16/18 A kérdező kommentje:
14/15 22éves vagyok.köszönöm a válaszodat:)
2012. nov. 17. 14:59
 17/18 anonim ***** válasza:
58%
Marha világ, hogy megkérdezik a véleményem, elmondom és akinek nem tetszik az lepontoz :) grat!
2012. nov. 17. 17:08
 18/18 anonim válasza:
sztem tökre normális >.<
2012. nov. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!