Szerintetek az gáz ha egy fiú szőrteleníti a testét?
Ne érezd magad egyedül, én is szőrtelenítem magam mindenhol. Legtöbb helyen epilálom, máshol kozmetikussal gyantáztatom magam. A szemöldököm is kozmetikussal szedetem formára. Arcom borotválom. Orrszőröm pedig orrszőrnyíróval vágom. :)
Barátnőm imádja hogy csupasz vagyok, örül neki, hogy mindent szőrtelenítek. Nekem is tetszik, mert sokkal komfortosabb érzés így.
Nyáron a strandon feljött a szőrtelenítős téma a haverok és havercsajok között. És kiderült, hogy több korombeli (25-30 éves) csajszinak is bejön a csupaszságom, meg is dicsértek, hogy milyen jól teszem, hogy szőrtelenítek, mert így ápoltságot sugárzok. :) És én jól érzem így magam a bőrömben. :)
Úgyhogy ezek alapján azt mondom, hogy nem gáz. Annak ellenére sem, hogy itt a fórumokon mindenki ezt hangoztatja.
Nekem még senki sem fejezte ki rosszallását sem nyáron az utcán, sem a strandon. Pedig nem takargatom magam, így a szőrtelenített kezem és lábam elég szembetűnő tud lenni rövid ujjú pólóban és rövidnadrágban, főleg fürdőgatyában.
Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!