Mit fog csinálni a fodrász a hajammal? Sikerülni fog neki elsőre?
Sziasztok.
Nemsokára fodrászhoz tervezek menni.Sötétbarna hajamat szeretném világosítani,és egy világosbarna színt elérni.Az érdekelne,hogy a fodrász ezt miképp tudja elérni,vagy esetleg ha valakinek van saját tapasztalata ezzel,azt is szívesen elolvasom.
Másik kérdésem pedig az lenne,hogy nagyon tönkreteszi majd ez a hajamat?Mert elég hosszú már a hajam,hosszabb ideje növesztem,és nem szeretném levágatni ez miatt.
Köszönöm szépen!:)
Most kb. ilyen a hajam:
Ilyet szeretnék:
Ha számít,akkor festett sötétbarna a hajam,eredeti színe középbarna.
Köszi szépen!
És a szívatás után,mielőtt ráteszi a festéket milyen színű lesz a hajam?
Milyen színűre "szívja le"?
Nem leszívja (könyörgöm ne használjátok már ezt a kifejezést mert ez baromság!!!)
1. Ha a sötétbarna az festett hajszín akkor valószínű hogy vöröses narancssárgás lesz az eredménye. Ha rég volt festve a hajad akkor a töve szőke lesz és a vége felé egyre sötétebb de közben narancsos-sárgás. Ez teljesen normális nem kell megijedni. ha majd befestni világosbarnára, akkor még nem lesz ilyen színű a hajad, még látszódni fog a vörösese beütés (de ez megint csak normális - sajnos) egy pár festés kelleni fog ahhoz hogy egységes legyen. nyilván ez roncsol eléggé de pakolásokkal ricinuolajjal ( [link] viszonylag gyorsan helyre hozható...
Nekem júniusban volt leszőkítve egymás után 2x és utána még be is lett festve... a 7 éve feketére festett hajamat akkor elfelejtettem. Persze nem lettem rögtön szőke (még most sem) de olyan sokat nem is kellett levágni és már rég vissza is nőtt. Bár a hajam még kissé száraz és sérült de már nagyon jó ahhoz képest.
2. ha a hajad nincs festve akkor csak simán festékkel oldja ezt majd meg.
Nagyjából ennyit jutott most eszembe
-egy fodrász-
Hát még mindig nem tudom, hogy a hajad színe most festett vagy eredeti.
mindenesetre, ha nem volt még festve a hajad, akkor első alkalommal így távozhatsz a szalonból....
Ha viszont az a barna ami most van neked festett, akkor bizony lépésről lépésre kell világosítani.
(nekem pl festve volt a hajam7 évig feketére és most szőke akarok lenni. fél éve lett leszőkítve 2x és azóta folyamatosan festékkel világosítok. Most kb itt tartok: [link]
Ez a cél: [link]
:D :D :D
Festett a hajam,a kérdés alá odaírtam:
"Ha számít,akkor festett sötétbarna a hajam,eredeti színe középbarna."
Szóval igen,festve volt.Én is fekete voltam kb. másfél évig utána váltottam sötétbarnára,és most világosat szeretnék!
Köszönöm szépen,sokat segítettél!:)
Jah bocsi az kimaradt nekem :P
Akkor igen 2szeri alkalomra már menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!