Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék szőrtelen lenni...

Szeretnék szőrtelen lenni odalenn, de nagyon érzékeny a bőröm. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

szisztok! idén töltöm a 30. évemet, szeretnék ebből az alkalomból kicsit megújulni a férjem előtt. tudom, imádná ha csupasz lennék odalenn (volt már hogy leborotváltam), de nem tudom, hogyan tarthatnám fenn azt az állapotot tartósan. borotválás után már másnap borostás ugye... ráadásul igencsak érzékeny a bőröm :(

a szőrzetem elég erős sajnos. a bikinivonalat epiláltam már, de vérzett, begyulladt.

Szerintetek mi lehet a megoldás?

2009. aug. 14. 11:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Fordulj kozmetikushoz. Oké, hogy a gyantázás is fáj, de csak pár másodperc. Tartósabb, mint a borotválás, így nem kell minden másnap ezzel vesződni. És a kozmetikus tud nyugtató krémet is ajánlani, ha szükség van rá.
2009. aug. 14. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!