A kreppelővel lehet hajat egyenesíteni?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha hülye kérdés.:D2012. nov. 12. 20:59
1/7 anonim válasza:
Nem, mert a nevén is látszik: kreppelő, és nem vasaló.
2/7 anonim válasza:
nem.
egyenesitövel lehet göndöriteni, de forditva már azt sem.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Tudtok valami jobb fajta hajvasalót esetleg? Olyanra gondolok amivel akár 1 napig is egyenes marad a hajam és nem csak 1 óráig ?!
2012. nov. 12. 21:08
4/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen hajad van. Az én hajam sajnos semmilyen hajvasalótól nem marad egyenes több órán át..:/ de a hullám az benne marad ha megcsinálom :)
Valamelyik barátnődnek biztos van, próbáld ki nála aztán meglátod milyen erős hajvasaló kell neked!
első voltam
5/7 anonim válasza:
Ha hajvasalót veszel, akkor a Remington mellett dönts! Ez a legjobb!
6/7 anonim válasza:
Szerintem ezt "haja válogatja". :) Nekem a belissima vasalóm nagyon bevált, bár már régi modell és nem is használom havonta 2-nél többször, nagyon szeretem. Mindenki a remingtonokat dícséri amúgy. Mérlegelj, járj utána, esetleg kérdezd meg a fodrászodat és megtalálod a Neked megfelelőt.
7/7 anonim válasza:
Nekem Babyliss van, nagyon szeretem, nem azt mondom hogy eggyátalán nem töri el a hajam, de sokkal kevésbé, mint más hajvasalok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!