Sminkkérdés (? )
Figyelt kérdés
én akárhányszor megcsinálom magamnak szemcerkával a macskaszemet (vagyis kihuzom a szempillám tövében) elmosodik és összegyülik a szemredőnyömben..
MILYEN KRÉMET KENTEK FEL RÁ HOGY NE MOSÓDJON EL A SMINKETEK??
nálam eddig semmi sem vált be.
2012. nov. 11. 21:53
1/3 anonim válasza:
Èn fekete szemfestéket rakok egy vékony ecsetre és àtfestem vele, ahol kihúztam a szemem. szebb is és sokkal kevésbé kenődik el össze-vissza
2/3 anonim válasza:
Szerintem a ceruza az ilyen, elmosódik. Inkább tust használj, mert az tartósabb. Már egy miss sporty tus is jobb, mint bármelyik drága szemceruza. Legalábbis nekem. Nyilván meg kell tanulni jól használni, de szerintem érdemes próbálgatni. Mondjuk az alsó szemhéjra nem való szerintem, csak a felsőre. Én kontaktlencsés vagyok, sokat könnyezek, alulra nem is rakok sokszor semmit, csak spirált és nagyon ritkán ceruzával kihúzom kívül.
3/3 anonim válasza:
Essence zselés tus a legjobb! :) Nem kenődik el egyáltalán, vízálló. Nagyon tudom ajánlani, 3 éve már csak ezt használom. Előtte én is szemceruzát használtam (Miss Sporty), de mindig elkenődött, ekkor bukkantam rá erre a termékre.
Előtte tégy egy kis alapozót a szemhéjadra, utána púdert, végül pedig húzd ki ezzel a tussal. Garantálom, hogy nem fog elmosódni. Nekem 1 napig simán kibírja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!