Hogyan hordjam ugy feltuzve a hajam, hogy ne roncsolodjon?
tudom, hogy a lofarok, meg ehhez hasonlok miatt toredezette valik a haj, sot, fejfajast okozhat, es lassabban no tole az ember haja. de a vasalas is tonkreteszi, bar egyelore minimalisan van csak eltoredezve a hajam, azert szeretnem pihentetni egy picit, hogy 'regeneralodjon'. viszont a la nature elegge idetlenul hullamosodik, egyszoval szar. szeretem felfogni, mert kenyelmesebb.. van valami otletetek, hogy hogyan hordhatnam ugy, hogy ne is logjon, de ne is menjen tonkre ? :) megkoszonok mindenfele segitseget.
( az idiota kommenteloket is varom a humoros hozzaszolasaikkal egyutt, legalabb feldobjak a kedvem :D )
Bár jó a kedvem és pörgök ezerrel, nem tudok hülyeségeket írni, sorry. :DD
Nos, az a rossz, ha nagyon szorosan fogod össze a hajad. Én pl. vastagabb, puhább hajgumit szoktam venni és ezzel fogom össze a hajam lófarokba úgy, hogy ne legyen nagyon szoros. Persze, sokkal jobban néz ki a szoros, feszes lófarok, de nagyon ritkán csinálok ilyet, hogy ne menjen tönkre a hajam.
Egyébként én még csattal szoktam felfogni a hajam, mert ez nem szorítja úgy el a hajszálakat, mint a hajgumi. Ráadásul nagyon sokféle méretű, stílusú, színű csat létezik, így amellett, hogy a hajunkat össze tudjuk vele fogni, még divatos kiegészítő is lehet. :)
Ha pedig mégis szeretnéd kiengedni a hajad hajvasalás nélkül, két ötletem van. Az egyik, hogy hajmosás után tincsenként szárítsd be a hajad nagy körkefével. Ez időigényesebb, mintha simán megszárítod a hajad, de szebb lesz a végeredmény. Egyébként egy kis gyakorlással, egész szépen be lehet szárítani a hajat. :) A másik, hogy fond be a hajad, amikor már nagyjából megszáradt és hagyd úgy éjszakára, így egyformán hullámos lesz a hajad.
na akkor szepen sorjaban: hal'isten nem vagyok a feszes lofarok hive, minel lazabb (de stabil, ne peregjen szet percenkent), annal jobban szeretem. :)
tehat, ha nem kotom fel tul szorosra, akkor ilyen kis gubacsban is lehet? mivel majdnem a fenekemig er a hajam, de 2 lepcsobe van nyirva,a felso es also 'reteg' kozott kb 10-15 centi a kulonbseg, ezert a hajfonas nem tul egyszeru nekem :DD mellesleg, attol lelapul a hajam a hajtoveknel, es nem szeretek ugy kinezni, mint akit korbenyalt a tehen. a nagy korkefes megoldast sose probaltam, de jovoheten fog megerkezni amit rendeltem multkoraban, mert erre mar en is gondoltam, csak hat az meg idoigenyes mire megtanulom :)
viszont ami leginkabb szamit, az a laza gubics, meg mindig. azt kedvelem leginkabb, csak a lofarok hatranyai miatt gondoltam hogy hatha ez is ugyanugy tonkreteszi :/
az pedig hogy vicces kedved hianyaban nem irtal semmi marhasagot..hat nemtudom, elnezem most az egyszer:P
Köszönöm kedvességed, hogy elnézed nekem, hogy nem írtam vicceset. Cserébe írok még egyszer, hátha tudok még egy kicsit segíteni! :)
Nekem is lépcsőzetes a hajam, nekem ráadásul több lépcső is van a hajamba. Én, ha olyanom van a padlófonással szoktam próbálkozni, mivel az a fejtetőtől indul, mindenhol hullámos lesz a hajam. Bár ez akkor jó, ha 3-4 napja mostam hajat, mert ilyenkor már nem csúszik szét. Hajmosás után mindig szét csúszik. :D
A kis gubacsra visszatérve pedig szerintem hordhatod így a hajad. Egyrészt nem feltétlenül kell hajgumival rögzíteni, egy nagy vagy több kisebb csattal is lehet, ez biztos, hogy nem töri úgy a hajat, mind a gumi. De használhatsz hajgumit is, csak tényleg lazán fogd össze a hajad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!