Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal hogy...

Mit csináljak a hajammal hogy ne roncsolodjon annyira?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vasalom és majdnem minden nap.

Sajnos ha nem vasalom úgy nézek ki mint akit megrázott az áram , ezért nem szeretném abbahagyni.

Azt hallottam hogy van ilyen hajra való krém vagy spray ami direkt a hajvasalás elleni károsodásra van.

Ha valakinek van valami jó ötlete vagy tudja a krém nevét légyszi írja meg.

Csak értelmes válaszokat várok!

2009. máj. 1. 11:47
 1/5 A kérdező kommentje:
de akár abba is hagyom csak segítsetek
2009. máj. 1. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Alfaparf olajat vegyél!
2009. máj. 1. 13:55
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. máj. 1. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is vasalom elég gyakran és a hajvasló igen csak tönkre tudja vágni a hajat, ha nincs megfelelően ápolva.

Elősször is ha vasalod mindenképpen fújd be a hajad hővédő sprayvel. Nagyon jó hővédő sparyk az Alfaparf és a Gamma Protect ion.

Másodszor, mivel a hajvasaló elvonja a vizet a hajszálakból, ezért szárít és ha nem pótoljuk a folyadékot, akkor bizony le is tudja égetni a vasaló. Ezért kell minden hajmosás után, de legalább heti 1 alkalommal egy balzsampakolás, amit legalább 1 óráig a hajon kell hegyni. Ugyanis minél tovább marad a hajon a balzsam, annál jobban magába szívja a hajszál. És fontos, hogy melegen tartsuk ekkor a hajat, mert akkor hatásosabb.

Harmadszor lehet ugynevezett házilag készítet pakolást is csinálni, amivel még látványosabb hatást érhetünk el. Én tojás, avokádó, olivaolaj kombináció pakolást szoktam készíteni. Nagyon jó, mert a tojás és az avokádó nem csakm táplál és hidraltál, de szép fényes és selymes lesz tőlle a haj.

Negyedszer időnként érdemes elmenni a fodrászhoz és a töredezett végeket levágatni, hogy felfrissüljön a haj.

Ha ezt mind betartod, kevésbé fog roncsolódni a hajad.

De tudnon kell, nem elég a hővédő spray,mellette legalább 1 alkalommal ha nem is mindkét pakolást, de balzsampakolást használj!!!

2009. máj. 1. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2009. máj. 1. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!