Tudtok olyan fodrászt ajánlani Egerben, aki hennával is dolgozik?
Figyelt kérdés
Barna hajamból rézvöröset szeretnék. Nem merek itthon kísérletezni. Eddig mindig anyukám festette a hajam kész festékekkel, és bár mindig megbarátkoztam az eredménnyel, soha nem olyan lett,mint amilyet igazából szerettem volna.
Ezért akarom most fodrászra bízni, a hennát pedig azért akarom kipróbálni,mert sok jót olvastam róla, és akiről tudom,h hennával festi, olyan gyönyörű fényes mindnek a haja!
Előre is köszi!:)
2012. nov. 11. 17:59
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Tapasztalatból tudod,h a fodrász fest hajat hennával is?
(mert nekem ebből nem derül ki csak az,h a manikűröstől kérhetek egy hennával festett delfint a lapockámra)
2012. nov. 15. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!