Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy túléljem a kozmetikusnál...

Hogy túléljem a kozmetikusnál a fájdalmat?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és hát elég pattanásos bőröm van. Múlt hét kedden voltam először kozmetikusnál, és borzasztóan fájt, végig sírtam. A kozmetikus is mondta, hogy nyugodjak meg, de még visszagondolni is fáj. Alig bírtam túl élni, és szerinte következőleg nem lesz ilyen durva, de 2 hét múlva megyek, és már újra tele vagyok pattanással. Előbb menjek vissza? Félek egy kicsit a fájdalom miatt. Ötletek, hogyan tudnám végig csinálni még jó párszor?... 14/L kétségbe esve.
2012. nov. 11. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ez volt az első, ezért fájt annyira. Egy idő után meg fogod szokni, nem tudsz a fájdalom ellen tenni semmit, max homeopátiás gyógyszert veszel be, az egy kicsit lenyugtat. Lehet, hogy érdemesebb lenne egy másik kozmetikust keresni, akivel jól szót értesz és próbál óvatosabban hozzád érni.
2012. nov. 11. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ami az embernek fájdalmat okoz, az nem használhat. Az hogy a szépségért meg kell szenvedni, hüyeség. Én inkább az étkezést próbálnám úgy megváltoztatni, hogy ne legyek pattanásos. Olajos magvak, kakaó, csoki kerülése is használhat. A pattanásokat meg naponta hideg vízzel megmosni és este bekenni fogkrémmel, az fertőtleníti és szárítja. A nyomkodással abszolút nem értek egyet. Azt látom, hogy akik kozmetikushoz járnak, nem lesz szebb a bőrük, csak csúnyább, nem éri meg.
2012. nov. 11. 15:10
 3/7 A kérdező kommentje:

1. Amúgy nagyon kedves a kozmetikus, és én eleve túl érzékeny vagyok, de tényleg nem lesz olyan vészes a többi kezelés?

2. Antibiotikumot kaptam rá, mert a bőrgyógyászom szerint elég súlyos a helyzet, nem használt. Ő mondta, hogy menjek kozmetikushoz, és mellesleg diétázom, de nem sokat használ.:)

2012. nov. 11. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindig fog valamennyire fájni, csak nem annyira, mint az első alkalom. :)
2012. nov. 11. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg menj el egy másik bőrgyógyászhoz kenőcsért... Mindegyik kozmetikai munka fáj, nekem az első annyira fájt,hogy 10 perc után abba kellett hagynia a kozmetikusnak. Azóta váltottam kozmetikust és annyira nem fáj
2012. nov. 11. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Kozmetikusként nem értem,hogy fájhatott annyira hacsak a kozmetikus nem hibázott.Nagy pattanásoknál megnyitjuk tűvel esetleg,20 perc gőzölés stb.Inkább másik kozmetikust válassz.
2012. nov. 12. 14:03
 7/7 A kérdező kommentje:
nem gőzölt. ezen csodálkoztam. valami puhító krémet tett az arcomra vagy valami ilyesmit..
2012. nov. 15. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!