Ha valakinek nagyon szőrős a combja és az intim testrésze és a feneke akkor hogy tudja leszőrteleníteni a legjobban? Kozmetikusnál? Elég szégyellős vagyok ahhoz.
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 01:48
1/6 anonim válasza:
Miért kéne ehhez kozmetikus? Veszel gyantát és megcsinálod. De lehet borotválni is, az még egyszerűbb.
2/6 anonim válasza:
Kozmetikus,magad nem tudod úgy megcsinálni.Nyugodtan menj,ne legyél szégyenlős,ez a munkája.
3/6 anonim válasza:
Ne aggódj, az a kozmetikus, aki csinál intim gyantát, rengeteg puncit és feneket lát naponta. Ez semmit nem jelent neki. Pont olyan, mintha a karod, vagy a lábad gyantázná.
4/6 anonim válasza:
Én a combomat magam szőrtelenítem (gyantázom), de a z intim szőrtelenítést a kozmetikusra bízom. Mézemulziós gyantát választottam, de úgy hallottam, hogy a cukorgyanta is jó intim területre is. De ezt mindenképpen bízd szerintem szakemberre. Nem olyan vészes szerintem "levetkőzni", pl a bugyid rajtad maradhat vagy kapsz váltóbugyit.
5/6 anonim válasza:
Én borotválok mindent.Nekem az egész combomat és fenekemet erős fekete szőr borítja,hogy az intim részről már ne is beszéljek.Régebben én is gyantáztattam,de elegem lett és most inkább borotválom magamnak.
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan menj kozmetikushoz. Ma már egyre többen vállalnak intim szőrtelenítést, akár férfiakon is. Egyáltalán nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!