Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dauert csinálnak akárkinek?

Dauert csinálnak akárkinek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ha például még nem múltam el 18 éves, megcsinálja-e a fodrász.

(Hónapok óta játszom a gondolattal, hogy mi lenne, ha... és most jutottam el odáig, hogy na, akkor legyen. Ugyanis nem tudok semmit kezdeni a hajammal, és alapállásában nagyon nem tetszik, és a itt sajnos "nagyon"-on van a hangsúly)

2012. nov. 10. 14:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem beszéllek le róla, hiszen a te döntésed, de nekem kb 1 hónapja lett megcsinálva, mert mindenki mondta, hogy milyen jó göndören a hajam és, hogy akkor csináltassam meg. Nem tudtam igazán, hogy ez hogy működik, de nekem volumennövelő dauer van benne, ami kevésbé roncsol. Ahham, hát igen. kb a második mosásig bírta aztán olyan lett a fejem, mintha a hajamat feltupírozták volna és hagyták volna az égnek állva. Gyönyörű a hajam mondhatom, ráadásul törik, pedig eddig semmi baja nem volt, szép egészséges hajam volt, olyan, mint a széna és most jövőre megint kell mennem vágatni, mert olyan, mint elégették volna a hajam. Én 19 vagy. Én is úgy mentem, hogy engem nem lehet róla le beszélni, de örültem volna, ha akkor valaki azt mondja, hogy hülye vagyok. Valószínüleg nem hallgattam volna rá, de akkor most tudnám, hogy csak az én hibám. De a fodrász is azt mondta, hogy ez kíméletes és az én hajam bírni fogja és hogy olyat csinál, amilyenre én gondoltam..(képet is vittem).Hagyján, hogy nem olyan lett, de most a hátközépig érő hajamból, lehet jó rövid hajam, mire ez kijön belőle.
2012. dec. 26. 04:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az egyetlen akinek nem vágta haza a haját a dauer? :D kb. 1 éve ilyen, mondjuk ezalatt kétszer lett dauerolva, mindig hagytam kicsit kiegyenesedni, mert az igazi cél nekem a kicsit hullámos haj volt, nem a göndör... De nekem így nem törik jobban mint egyenesen, meg nem szárazabb... semmi baja :DD mondjuk én is gondolkozom hogy többször nem csináltatom, de csak azért mert hiányzik az hogy egyenes legyen és selymes :D mert most is puha és jó, csak nem ugyanaz.. :D
2013. jan. 21. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!