Számít valamit ha felmelegített csövű szoláriumba fekszik be az ember?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy jobb ez így, mert jobban barnulsz, de ha abba gondolok bele, hogy nem a meleg barnít, hanem a fény (mondjuk így) akkor az már az első másodperctől kezdve 100%-on teszi a dolgát, de cáfoljatok meg ha rosszul gondolom#szolárium #jobban barnít
2012. nov. 10. 10:17
1/2 Bijjjus7 válasza:
Szia. Én pl. csokicsöves szoláriumba járok és ezek a csövek már annyira erősek, hogy azonnal maximálisan barnítanak! Az hogyha melegebbek a csövek, melegebb lesz bent jóval ez igaz, de attól még, ha nem felmelegített be mész be az is szép eredményt fog adni!
2/2 anonim válasza:
én úgy tudom egy ilyen csőnek még eléri a max lm-t kell úgy kb 10sec. persze a használati idővel változhat minimálisan a kelvin száma is és lehet gyárilag úgy állították be hogy bemelegedett állapotban legyen a legmegfelelőbb a színhőmérséklete a barnuláshoz. lehet hogy valamennyivel jobban barnít de kizárt hogy ezt észre fogod venni a börödön, amúgy sem szeretjük a pirított ribancokat....de nekem mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!