Szeretnék a bokám felett egy tetoválást. Szerintetek érdemes egy nőnek, ha már régóta vágyik rá elkészítetni? Mennyir fáj? Ki mit tud róla?
10:46
Az is szánalmas, ha valaki felületesen olvas, aztán úgy mond véleményt… (Ugyanis senki nem ítélte el a kérdezőt, csak volt aki ódzkodott a tetoválástól.)
Egyébként e szerint a gondolatmenet szerint: ugyan minek egészségesen élni, ki tudja mi lesz holnap?! Minek takarékoskodni, majd eltart valaki, ha mégse halok meg idejében! És így tovább…
Szerintem meg vannak ronda 70-esek, meg olyanok, akikre jó ránézni, jó velük együtt lenni (mert nem elutasítóak, kirekesztőek, utálkozók, lesajnálók) és ez meg is látszik rajtuk. Mert az életünk, mentalitásunk, másokhoz való viszonyulásunk ránk van (lesz) írva az arcunkra 30 felett.
Tehát, ha én az amúgy is ráncos bőrömön majd nem akarok még egy plusz „pacát”, akkor miért is vagyok szánalmas???? Nem inkább az, aki kapásból lesajnál mindenkit, aki más véleményen van?
a csontos résznél fáj..ha neked ez sokat jelent, akkor érdemes megcsináltatni.
az 'öregkorban hogy fog kinézni'-dologról pedig csak annyit, hogy akkor már úgyis megcsúnyulunk, már nem nagyon fogjuk magunkat mutogatni, plusz az unokák majd látni fogják, hogy anno nagymama milyen jófej volt. : D
Én hétfőn tetováltattam a bokámra, egy kínai jelet. S észre sem vettem. Olyan érzés volt mintha epiláltam volna.Persze előtte én is paráztam, de így utólagosan már csak nevetek.
Szóval vágj bele.
Az meg hogy mi lesz 50-60 év múlva,... majd akkor kiderül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!