Szeretnék a bokám felett egy tetoválást. Szerintetek érdemes egy nőnek, ha már régóta vágyik rá elkészítetni? Mennyir fáj? Ki mit tud róla?
Köszi a válaszokat.. :)
Nos, kell még egy kis bátorság, de úgy érzzem, itt az ideje.. Igaz nem vagyok már tini, a magam 25 évével.. De szerintem még nem késtem el.. :)
Nos, pontosan ezért vacilláltam.. Hogy mi lesz 50 év múlva44
De!!
Történt, hogy az egyik barátnőm párja motorbalesetben meghalt.. És hát, bennem úgy megváltozott akkor valami, hogy minden amit szeretnék azonnal meg kell tenni, mert lehet holnap már késő lesz..
Az is lehet, hogy csak 15-16 évem van hátra.. Na, akkor meg még nem lenne csúnya.. :)
De szerintem nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit gondol és mi lesz...
Tanácsokat meg kell hallgatni, sokszor át kell gondolni, de meg kell tenni, ha úgy döntöttél, mert lehet nem lesz rá időd..
Nyugodtan csináltasd meg szerintem. Én 19 (fiú) vagyok mióta eszemet tudom, tudtam hogy lesz tetkóm, meg is csináltattam nem rég. És tudom hogy még lesz egy pár.
Ezzel meg, hogy jaj mi lesz 70 évesen, hogy fog kinézni blabla.
Szerintem 70 évesen (már ha megérem) akkor ku* vára a legkisebb bajom is nagyobb lesz annál, hogy jaj milyen a tetkóm.
Nos, igaz.. Úgy érzem ez kellett.. Köszi..
Keresek egy jó helyet.. Ahol ízlésesen megcsinálják..
Gondolom ez sem lesz könnyű..
De ha lesz, akkor már szép legyen...
És tuti, hogy lesz.. Mert több éve akarom.. És kész.. :)
Köszi mindenkinek.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!