Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék a bokám felett egy...

Szeretnék a bokám felett egy tetoválást. Szerintetek érdemes egy nőnek, ha már régóta vágyik rá elkészítetni? Mennyir fáj? Ki mit tud róla?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 12:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem pont a bokám felett van :-) Eléggé fájt, és kicsit rá is paráztam, mert nem tudtam, hogy mégis milyen érzés. De tűrhető. Csontnál kicsit jobban fáj. Én is régóta szerettem volna, és most nemrég csináltattam meg. Szerintem csináltasd meg, mert ha már régóta szeretnéd, akkor biztos nem fogod megbánni... nem csak egy hóbort, hogy neked xy motívum kell, megcsináltatod és két hét múlva már nem is tetszik.
2009. aug. 13. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Boka felett szép és izléses, 1 szép nap barnított lábon isteni :P
2009. aug. 13. 12:48
 3/17 anonim ***** válasza:
szerintem manapság nem divat, de ha csináltatsz akkor az legyen egyedi!
2009. aug. 13. 12:49
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.. :)

Nos, kell még egy kis bátorság, de úgy érzzem, itt az ideje.. Igaz nem vagyok már tini, a magam 25 évével.. De szerintem még nem késtem el.. :)

2009. aug. 13. 12:50
 5/17 anonim ***** válasza:
7%
Az oké, hogy 25 évesen van egy ízléses tetoválásom. De hogy fog mutatni majd a 75 éves napbarnított lábamon?
2009. aug. 13. 12:56
 6/17 A kérdező kommentje:

Nos, pontosan ezért vacilláltam.. Hogy mi lesz 50 év múlva44

De!!

Történt, hogy az egyik barátnőm párja motorbalesetben meghalt.. És hát, bennem úgy megváltozott akkor valami, hogy minden amit szeretnék azonnal meg kell tenni, mert lehet holnap már késő lesz..

Az is lehet, hogy csak 15-16 évem van hátra.. Na, akkor meg még nem lenne csúnya.. :)

De szerintem nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit gondol és mi lesz...

Tanácsokat meg kell hallgatni, sokszor át kell gondolni, de meg kell tenni, ha úgy döntöttél, mert lehet nem lesz rá időd..

2009. aug. 13. 13:04
 7/17 anonim ***** válasza:

Nyugodtan csináltasd meg szerintem. Én 19 (fiú) vagyok mióta eszemet tudom, tudtam hogy lesz tetkóm, meg is csináltattam nem rég. És tudom hogy még lesz egy pár.

Ezzel meg, hogy jaj mi lesz 70 évesen, hogy fog kinézni blabla.

Szerintem 70 évesen (már ha megérem) akkor ku* vára a legkisebb bajom is nagyobb lesz annál, hogy jaj milyen a tetkóm.

2009. aug. 13. 13:13
 8/17 A kérdező kommentje:

Nos, igaz.. Úgy érzem ez kellett.. Köszi..

Keresek egy jó helyet.. Ahol ízlésesen megcsinálják..

Gondolom ez sem lesz könnyű..

De ha lesz, akkor már szép legyen...

És tuti, hogy lesz.. Mert több éve akarom.. És kész.. :)

Köszi mindenkinek.. :)

2009. aug. 13. 13:19
 9/17 anonim ***** válasza:
36%
jah elég csak azokra az idősekre nézni akik tintával szurkálták maguknak anno.egyre gázabb lesz a tetoválás.a szép bőr mindennél a legszebb!
2009. aug. 13. 16:01
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
70 évesen már senkinek sem szép a bőre, tök fölösleges ezzel riogatni az embert. Ja és ha meg egy nagy paca lesz a bőrömön akkor is mi van az a "paca" jelenteni fog számomra valamit mert tudom, hogy miért van ott és mi okból csináltattam oda azt a "pacát" és, hogy mit jelképez számomra az a "paca".
2009. aug. 13. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!