Maricsui kérdése:
Tényleg jó a ricinusolaj pattanásokra is? Mert olvastam hogy gyulladáscsökkentő hatása is van, de nem merem kipróbálni. Tudtok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 16:37
1/3 anonim válasza:
Pattanásokra a teafaolaj a jó, a ricinus semmiképp.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Most már le kéne állni azzal, hogy mindent ricinussal akarunk csinálni. Nekem valóban bevált hajnövesztésre, ezt aláírom, de olvastam már olyan kérdéseket, hogy zsíros hajra ricinus, korpás hajra ricinus, most meg, hogy pattanásokra... A ricinusolaj nem csodaszer és nem megoldás minden gondra bajra a szépségápolásban. A teafaolaj az, ami jó lehet pattanásokra, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, baktérium-és gombaölő hatású.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást akkor nem próbálom ki, veszek akkor teafaolajat , mert éppen ma kérdeztem a drogériában is , hogy milyen és azt mondják nagyon jó! :)
2012. nov. 9. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!