Milyen hidratáló arckrémet használtok?
ti milyet használtok? milyen a bőrtipúsotok?
én nem tudom eldönteni milyet vegyek, normal bőröm van nem zsírosodik orrom kicsit miteszeres.
18L
Nekem vegyes bőröm van, néha pattanásos, T-vonalban zsíros. Normál- és vegyes bőrre való krémet használok, nekem nagyon bevált. L'Oreal Triple Active Fresh, ez az: [link]
Isteni illata van, frissíti és hidratálja a bőrt, nagyon gyorsan felszívódik, olyan géles állaga van. Először az arctejet használtam, aztán nem rég a krémet is megvettem hozzá, mert a tejet is szeretem nagyon. Tonikból is L'Orealt használok.
23/L
Ági ezekből az Ilcsi termékekből melyik arckrémét javasolnád? milyen áron vannak?
és a gyógyszertári arckrém milyen? és bemegyek agyógyszertárba és azt mondom szeretnék gyógyszertári arckrémet?
Nekem zsíros, és én egy Ilcsi krémet használok...:)
17/L
Eveline krémeket használok, mert tényleg jó hatásuk van, ami rá van írva, valóban azt teszik. Nem is olyan őrült drágák. Most a bőrvilágosítósakat próbálom, tényleg hatásos és nagyon jól hidratál. De sok féle van... mindenki megtalálja a hozzá illőt.
Cremor aquosus-t használok. Sosem szívódik fel igazán, hideg időkre tökéletes.
Nyáron semmiképp, bár nekem minden krém leizzad az arcomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!