Ashli kérdése:
Ki tud mondani valamilyen szilikonmentes hajpakolást elérhető áron?
Figyelt kérdés
most vettem szilikonmentes sampont, de balzsamot nem mert a hajamra sokkal jobban hat a hajpakolás mint a hajbalzsam2012. nov. 6. 10:16
1/4 anonim válasza:
2 évig nem használtam szilikont, de semmilyen jó szilikonmentes pakolást nem találtam. Balzsamból is 2 volt, ami bevált, a Garnier Natural/Ultra Doux avokádós, és a Fructis Tápláló Ápolás. Ezekből szoktam készíteni pakolást. Kevertem hozzájuk mézet, aloe vera gélt, olívaolajat, kókuszolajat. Így nagyon jó volt.
Ezt dicsérik, nem tudom milyen lehet, nem próbáltam még.
Amit az első válaszoló linkelt az nem szilikonmentes amúgy.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ mindkettőtöknek majd utánanézek mindkettőnek :)
2012. nov. 10. 20:15
3/4 anonim válasza:
Nekem az Insight LenMagolajos pakolás vált be. Meg a kókuszolaj a hajvégekre, és igy végre nem töredeznek :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. dec. 1. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!