Milyen otthoni praktikák vannak a pattanások, megelőzésére, illetve kezelésére?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 12:25
1/3 anonim válasza:
kamillás gőzőölés, élestő pakolás
2/3 A kérdező kommentje:
És az élesztős pakolást hogy kell csinálni?
2009. aug. 12. 19:46
3/3 anonim válasza:
egy kis élesztőt összekevered a langyos tejjel. Az a jó, ha a pakolás nem is sűrű és nem túl híg azaz fel tudd kenni az arcodra úgy hogy utánna ne follyon.
Miután megszáradt a pakolás vízzel és tejjel is le lehetmosni, de én le szoktam kaparni :)
Ez a leghatásosabb házi pakolás zsíros és pattanásos arcra.
Het 1x rendszeresen használni és egy idő után van eredmény, de tényleg mindenhez idő kell. Ezen kívúl én néha szoktam enni nagyon pici élesztőt, tényleg csak egy csipetet,nem csak azért mert vértisztító hatása van, de belülről táplálja a bőrt, főleg ha problémás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!