Mitől hullhat állandóan a hajam már több, mint egy éve?
Figyelt kérdés
Nagyon durván hullik a hajam. Tavaly nyáron volt egy mandulaműtétem, és miután ez megvolt, megállt egy időre a hajhullás, de aztán megint elkezdett hullani. A vérképem jó. Rossz fogam sincs. Mitől lehet, hogy ennyire hullik? Már legalább a fele hajam odavan.2012. nov. 4. 12:51
1/4 anonim válasza:
férfi/ nő vagy?
lehet vashiány, vitamin hiány, próbálj hajhullás elleni sampon használni
2/4 anonim válasza:
lehet egy gyulladás is a szervezetedben,lehet ezer féle oka.
3/4 anonim válasza:
Talán nem sokan tudják, de hajhullás oka lehet látásprobléma is. Nem látsz rosszabbul távolra?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen jól látok, de voltam egyébként szemészeten is. Most elkezdtem Alpecin koffeines samponnal mosni a hajam, szedek E és A-vitamint, és próbálom ritkábban vasalni, bár szerintem a hajvasalótól nem hullana, maximum törik. De amúgy nagyon sok babahajam van, meg nőni is nő, nem is olyan reménytelenül lassan, csak nagyon hullik. :/
2012. nov. 21. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!