Ásókás lábra miért vesznek egyes férfiak szandált?
Ásóka LOL XD:))))))))))))) megszakadok hehe...
Szerintem nincs gond a szandival a pasiknál, de körömgomba télleg gáz:( önmagával szembeni igénytelenség....
Nem vagyok se férfi, se az ismerőseim nem "ásókásak". De ha belegondolsz, nem is olyan nagy hülyeség, mint ahogy gondolod. Ha a köröm gombás, akkor jobb neki, ha szabad levegőn van - egy cipő és egy szandál közül melyik levegőzik jobban? Azon kívül, mit gondolsz, mennyi idő, amíg egy gombás köröm rendbe jön? Minimum annyi, amíg lenő a köröm a tövétől a végéig. Már ha időben felismerik és el is kezdik a kezelést. Ha ez nyáron van, igencsak kellemetlen lenne mindig cipőben járni, egyes divatmajmok akár meg is szólnák érte, hogy : "Miért jár nyáron cipőben, biztos beizzad, undorító, fúúj!"
Az már másik dolog, hogy szomorú, ha már odáig fajul a betegség, hogy ennyire feltűnő legyen. De erre is van egy jó megoldás: mindenki nézegesse a saját körmeit!
Dikk ásóka LOL!
Szerintem is undi szokás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!