Valaki valami bevált módszer a dús, töredezetlen hajért?
Figyelt kérdés
Nekem alapból sok hajam van,de nemigazán vagyok megelégedve mivel kissé száraz és töredezett.Valami jó "kence" vagy házi praktika? :-)2012. nov. 3. 20:05
1/4 anonim válasza:
Nem győzöm elégszer írni, hogy kókuszolaj :) nekem nagyon bevált, pedig minden bolti kencét kipróbáltam ,eredménytelenül :( minden második hajmosás előtt teszek a végére kókuszolajos pakolást, illetve a megmosott, már száraz hajon eloszlatok egy körömhegynyi olajat, amit vaddisznósörte kefével át is fésülök. Szeptember elején lett vágatva a hajam és egyáltalán nincs összetörve. Korábban egy héttel (!) fodrász után már úgy nézett ki a vége, mintha nem is lett volna levágatva :(
2/4 anonim válasza:
szerintem felejtsd el a legtöbb drogériákban kapható, reklámokban szereplő (L'oréal,Garnier stb.)termékeket, mert nekem szént roncsolták a hajam, annyi vegyi sz@r van bennük.
Ajánlom a Lush boltot, nekem is dús, viszont töredezett a hajam én a fent említett boltból választottam magamnak pakolást, a fodrászom azt mondta, pakolás a legjobb e célra.
Nekem bevált;!
3/4 anonim válasza:
a fentiek + no hajvasalás!
nem igaz, hogy a hipiszupi krvadrága teflonos zselés éneklő önkielégítő hajvasaló nem károsítja a hajat
a mindennapi közvetlen hőhatás nem tesz jót a hajnak
persze ha te nem vasalod, akkor rád nem vonatkozik
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat! ;) amúgy ritkán,de vasalom a hajam és Garnier termékeket használok.de ezen akkor változtatunk :D
2012. nov. 3. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!