Hogyan borotváljam a nemi szervemet? L/15
Lehetőleg fürdés után, így a szőr felpuhul. Tegyél rá borotva habot/zselét *én keverni szoktam mellé kis folyékony szappant*, és ezzel puhítsd fel még jobban a szőrt *ha nem bírod elképzelni, akkor úgy mondom, hogy masszírozd végig vele :D*, ezután pedig kezd el borotválni. :) Remélem tudtam segíteni ;)
De amúgy, itt több infót találsz: www.csakmiketten.hu
hát.. először csinálod gondolom.. ilynekor 1000000× nehezebb..
először is. kell egy használatlan nagyon éles borotva. ha nem akrsz kaidni külön 4000.-et egy ujra
(ha mégis: [link] ) ezt ajánlom... de ha nem, akkor veszel 700.- ftért ilyen 4 dbos eldobható rózsaszín gilettet. meg veszel 1 női borotvaGÉLT. fogsz 1 sminktükröt. leteszed leggugolsz (h lásd.. a nemi szerved) ráteszed a gélt. és a tükörbe csinálod....:) lehet először nehézkes lesz, de utána sokkal egyzserűbb!:)
Na most visszafogom magam, és nem krédezem meg minek akarod leborotválni 15 évesen.
A gyantázás nem rossz, én csak a bikinivonalat szoktam kozmetikussal leszedetni, 1-2 húzás, olyan gyors, hogy meg se érzed. Sokkal tartósabb, nem is kell majd borotvával szórakozni. Én mondjuk nem mutogatnám a puncimat egy idegennek, ha nő, ha nem, egyedül meg szerintem lehetetlen. Epilátor nem rossz, hozzá kell szokni. Célszerűbb rövidebbrevágni elötte a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!