Hány felhasználási módja van a klasszikus nivea krémnek, és mik ezek?
köszi a választ! :)
De száraz bőröm van nekem is...annak se árthat szerintem...bár még én fiatal vagyok (17/L)
@Ági8405
Ment a zöld, köszönöm a választ...és azt esetleg eltudnád mondani, hogy vízhiányos bőrrel mit kezdjek?
Arcra tényleg nem mindenkinek jó.
A száraz bőrnek két oka lehet, vagy zsírhiányos, vagy vízhiányos. Általában - főleg fiatal korban - inkább az utóbbiról van szó. Ha vízhiányos a bőröd, hiába kened a nivea krémmel, hiszen az zsírosabb krém, ugyanúgy vízhiányos marad a bőr. Viszont zsírosítja a bőrt a nivea, ezáltal több pattanás, mitesszer alakulhat ki, mint korábban.
Egyébként én ezekre használom a nivea krémet:
- Ha nagyon ki van száradva a szám, ajakápolóként használom, nagyon jól hidratálja a bőrömet.
- A könyökömet is bekenem vele néha, mert ott mindig száraz, érdes a bőr, ez rendbe hozza.
- A száraz sarkaimra is kitűnő, sokkal puhább lesz tőle a bőröm.
- Ha elhanyagoltam a körmeimet és nagyon kiszáradt a körömágybőr, szintén a nivea után nyúlok és ezzel kenem be a körmeim környékét. Ettől sokkal puhább lesz és egy alapos tisztítás után lehet is manikűrözni. :)
köszönöm a válaszokat! :)
mentek a zöldek ezekre is...majd akkor segítséget kérek a kozmetikusomtól, hogy milyen krém kéne az én bőrömhöz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!