Klasszikus, hosszú hajat, vagy ennél kicsit "extrémebb", lépcsőzetesre vágott hajat XL frufruval?
Vállig érő, világosbarna hajam van, az arcom formája ovális. Sokan mondják, hogy jól áll a frufru, de nem akarok már olyan gyerekeset, inkább XL-frufrut. Egyenes a hajam, de szeretném menetelesre vágatni, hogy ne legyen tök egyforma hosszú. Kisebb koromban viszont (8-9 évesen) derékig érő hajam volt, ami szép, csak sok vele a bajlódnivaló, és nem is biztos, hogy az én stílusom. Az öltözködésem sok színes cuccból áll és egyedi darabokból, úgyhogy mondhatni, hogy kicsit "extrém". Jövő héten évzáró van a suliban, és ha a félhosszú haj mellett döntök, akkor szerintem lépcsőzetesre vágatom frufruval. Csak most azt nem tudom, melyik legyen, hosszúra növesszem, vagy vágassak belőle?
Hát... Az XL fru-fru az amolyan "megnövesztett" frufru, amilyen itt Reese-nek : [link]
De am. sztem is előbb megnövesztem a hajam, mert az sokkal nőiesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!