Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok a bajuszotokat otthon...

Lányok a bajuszotokat otthon vagy a kozmetikusnál szedetitek le? Miért? Milyen módszerrel?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
nekem hál istennek nincs, ami van nagyon szőke.. van 1 bnőm aki borotvával!!!!!!!!!!!!!! :S:S azt biztos nemszabadna,,
2009. aug. 11. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nagyon szőke, szinte nem is látszik, de zavar. A kozmetikusommal gyantáztatom, mert nem találtam sehol olyan vékony gyantázótollat, és lehet, hogy ha magamnak csinálnám, kipattogzana.
2009. aug. 11. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én magamnak csinálom itthon.Sajnos muszáj,mert elég sötét hajam van,így látszik a bajuszom is közelről.Amúgy szemöldökcsipesszel szedegetem ki őket.Borotválni semmiképp ne borotváld le,mert attól csak megerősödik,és nagyon csúnya lesz.
2009. aug. 11. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én magamnak gyantázom,utána egy kicsit piros,de bekenem vmi krémmel,és ennyi. :)
2009. aug. 12. 11:18
 5/8 A kérdező kommentje:
és ha magadnak gyantázod olcsóbban jössz ki?
2009. aug. 12. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Régebben gyantáztam, most szőkítem. Így olcsóbb, és egyszerűbb mint a meleggyantával babrálni. A dm-ben lehet kapni vitacolor szőkítőszettet, össze kell kerevrni a port és a dioxidot, felkened, vársz 10 percet, és kész. A gyantával az volt a problémám, hogy nem szedte le teljesen a szőrt, kozmetikusra pedig se időm, se pénzem. A szett kb 700 forint, és elég sokáig elég.
2009. aug. 31. 15:56
 7/8 anonim válasza:
nem várom meg, hogy megnőjön és a kicsiket epilátorral otthon, ha nagyon megnőtt akk a nagyobb szálakat csipesszel, utána rá szaliciles szesz, h be ne gyulladjon, aztán aloe-krém. olcsó és gyors, hatásos.
2009. aug. 31. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Én magamnak szoktam hideg gyantával, és leszedi pedig erős a szőrzetem sajnos mindenhol, de ezzel 1 héten egyszer (minden vasárnap) megcsinálom és ennyi. És igen szerintem olcsóbban megúszod, mert 700-800 Ft-ért megvan kb. 8 gyantacsík (rossmann: depilan-szőrtelenítő csíkok arcra, asszem most 1-et fizetsz 2-t kapsz van :D) és meg is van, és 1-2 hónapig bírja. Igaz utána kipirosodik, de nekem 1-2 óra alatt elmúlik, de viszont rá pár napra 2-3 pattanás is kijön nekem.Nekem nagyon érzékeny a bőrőm és az epilátort nem bírja, mert másnapra rengeteg pattanás kijön és 1 hétig el sem múlik és szerintem jobban is fáj. Csipesszel meg azért nem csinálom most már (mert azzal is csináltam eleinte) de nagyon aprólékosan kell és így is több ideig fáj sajnos. Szóval nekem a hideg gyanta vált be. Remélem sikerül majd!
2009. aug. 31. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!