SZÜLŐK! Hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak hogy az egész haját befesthesse?
én is 12 éves koromtól festem a hajam.. szerintem semmi rossz nincs ebben, a mai világban ennél sokkal gázabb dolgok történnek.. 15 évesen már már pláne nyugodtan engedheted ! a jellemem ugyanúgy megmaradt, nem kezdtem el ettől többnek vagy jobbnak érezni magam, nem kezdtem el lázongani sem a szüleim sem pedig a társadalom ellen, végig kitűnő tanuló voltam, gimnáziumban is. csak saját magamon szerettem volna egy kis újdonságot látni, ennyi az egész (: a lényeg hogy a szoláriumot, tetkókat, bulikat és hozzátartozóit kifejezetten tiltsad ! nekem is ezeket tiltotta anyukám és a mai napig hálás vagyok érte !! viszont egy kis festéktől a hajon nem dől össze a világ, ha látod hogy gáz, akkor 2-3 hét múlva visszafesteted az eredeti hajszínére és vége a történetnek! (elnézést a tegezésért!)
most 21 vagyok, kiéltem a hajfestős korszakom, és 5 éve évente 2x színezővel nyomom be a hajam saját színével hogy szépen csillogjon (:
12 vagyok,be van festve a hajam ombréra...kb ilyen:
katolikussuliba járok,nem zavarja a tanárokat se senkit...nem olyannyira feltűnő,s jól is néz ki..semmi baj szeritnem a korhatárral
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!