SZÜLŐK! Hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak hogy az egész haját befesthesse?
Figyelt kérdés
vörösre.2012. nov. 2. 20:01
11/25 anonim válasza:
Én is 18-at mondok, pedig 23 vagyok. Talán a hennába belemennék már 15 évesen is, mert az legalább természetes anyag és nem roncsol, hanem inkább ápolja a hajat. Érdemes utána olvasni!
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 2. 21:30
13/25 anonim válasza:
Nekem a szalagavatóra engedték először, hogy változtathassak kicsit a hajam színén: a barna hajamba ilyen szép gesztenyebarnás-vöröses melírt csinált a fodrász. 19 éves voltam akkor. Most 26 vagyok, úgy érzem, nem maradtam le az égadta világon semmiről.
14/25 anonim válasza:
általánosban nem kellene, középsuliban több mindent megengedhet magának az ember. Én 16 éves koromig nem is gondoltam hajfestésre, ekkor lila csíkokat festettem a hajamba, 17 évesen pedig az egészet feketére kentem. Anyám megvette a festéket szó nélkül, mert ő is látta, hogy jobban állna, mint az eredeti hajszínem vagy a barna.
15/25 A kérdező kommentje:
Hát ugye a lányom az általánosból való ballagása előtt pár nappal szeretné először befestetni...
2012. nov. 2. 21:59
16/25 anonim válasza:
Nekem 16 évesen engedték meg, színezővel, és bár hamar kopik, mindenki megjegyzi, hogy jobban áll, mint az eredeti :)
17/25 anonim válasza:
Most 12 éves. Mire 15 lesz, az még 3 év. Addigra szerintem meg is gondolja magát...
18/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: lehet de nem úgy néz ki...
2012. nov. 3. 12:00
19/25 anonim válasza:
Nekem anyám nem engedte 18 alatt.Amikor annyi idős lettem meg nem akartam, 23 évesen festettem be és most is festetem persze fodrásznál elég kíméletes festékkel, ezen kívűl próbálom kímélni, ápolni bár elég nehéz a rendszeres sport eléggé kinyírja.
20/25 anonim válasza:
15-16 éves korom óta festem, feketével kezdtem de az borzasztó volt, átváltottam vörösre és 7 éve festem vörössel. A hajam köszöni szépen jól van, igaz így már csak extra sok van, nem extra durva sok. Persze kímélem én is, 2 festés közt színezőt használok ha nincs túlzott lenövés csak kikopott. Egyénfüggő azt hiszem, kinek hogy reagál rá a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!