A magyarok mikor jönnek rá, hogy már rég nem divat a
szoli meg a barna bőr?
Figyelt kérdés
És most nem a természetes barna bőrről van szó, azzal semmi gond természetesen. Külföldön már rájöttek, hogy jófajta barnító krémekkel nem öregedik a bőr és szebb, tartósabb barnaság érhető el. Sok helyen meg már rég a fehérítés a divat. Nálunk mikor kapcsolnak az emberek? A szolitól öreg és sokaknak látom hogy pöttyös lesz a bőrük. Ez el nem múlik az életben sem többé. Komolyan ez kell nekik?
És te mikor jösz rá, hogy nem illik más életével foglalkozni, meg hogy felesleges ilyen ostoba kérdéseket feltenni?
2012. nov. 2. 12:08
2/12 anonim válasza:
majd ha bőrrákot kapnak
2012. nov. 2. 12:17
3/12 anonim válasza:
Szerintem bizonyos fokig jol nez ki, mikor lehelet barna szint ad a bornek. Mondjuk 2hetente egyszer kb. De mikor vilagitanak fogak tel kozepen, na az gaz. Sot sokszor latom h a szolis bor kozelrol sarga. De rossz krem hasznalat is okozhatja sztem.
2012. nov. 2. 12:21
4/12 anonim válasza:
szentem meg a világos bőr szebb,nyáron úgyis lebarnul az is,aki nem akar. most mindenkinek normális fehér bőre van tél révén,én meg kenegessem magam drága krémekkel,amiket ha nem egyenletesen viszek fel,foltos leszek,megfogja a ruhámat,meg ilyenek?minek?télen senki se barna és nem is akarnék cigányul kinézni.nyáron meg lebarnulok.
2012. nov. 2. 12:30
5/12 anonim válasza:
Szia!
Nem hiszem hogy az emberek ezt pont divatból csinálnák! Csak valakinek jobb így a közérzete valakinek nem. Persze vannak akik túlzásba viszik, de lehet ezt normálisan is csinálni! Kicsit olvass utána, például télen szolival tudod leginkább pótolni a D-vitamint a szervezetben. A barnítókrémektől én személy szerint foltos vagyok és sárga.... Ennyit róluk!
2012. nov. 3. 07:37
6/12 anonim válasza:
Utálom, hogy az emberek csak azzal tudnak foglalkozni, hogy mi divat és mi nem. Nekem hullafehér bőröm van, és sosem akartam barnábbat, mert ez áll jól. Mi lenne, ha mindenki inkább magához mérné a divatot, és nem saját magát a divathoz? Akinek van egy kis ízlése, az tudja, mit kell csinálnia ahhoz, hogy jól nézzen ki, és ez nem feltétlenül esik egybe a jelenlevő trendekkel...
2012. nov. 3. 11:21
7/12 anonim válasza:
Tok igazad van utolso :D.... engem fullra lepontozott mert nem azt irtam h huhhhh, igazad van hipoban kene furdeni mindenkinek xD
2012. nov. 3. 11:27
8/12 anonim válasza:
ugyan már, egyél Vigantolt, ha D-vitamint akarsz.
2012. nov. 3. 15:45
9/12 anonim válasza:
Majd akkor leszek ismét fehér bőrű, ha az én bőrbetegségemre végre találnak egy normális krémet, ami fullra eltűnteti. Mert eddig a szoli az egyetlen ami jó rá.
2012. nov. 6. 18:11
10/12 anonim válasza:
Nekem nagyon karikásak szoktak lenni a szemeim, csak műtéttel lehetne enyhíteni rajta, de a szolizás után nem látszik. Barnácska bőr eltakarja.
Szerintem jó ha az embernek van egy kis színe, én nem szeretem ha fehér a bőröm. Nem tetszik és kész. Nem érdekel a divat, ha nekem az enyhén barna bőr áll jól.
A divatozás csak a gazdagoknak jó, nekem nincs pénzem, arra hogy minden évbe új ruhákat vegyek azért mert most az a divat! Ennyi...
Állj meg és nézz körül egy kicsit a környezetedbe! Kíváncsi vagyok hány olyan embert találsz a környezetedbe akit nem érdekel a divat!! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!