Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám "Kurt Cobainosra"...

Hogy tudnám "Kurt Cobainosra" növeszteni a hajam?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Olyan hajat szeretnék magamnak, mint a néhai rocksztár Kurt Cobainnek volt. Ha valaki esetleg nem ismerné a téma végén linkelek egy képet. Szóval olyan hajat szeretnék. Növesztettem már korábban is a vállamon túl is nőtt de nem volt olyan, amilyennek szerettem volna. Így levágattam, mert kb úgy néztem ki, mint egy lány... Elég dús hajam van esetleg ritkítással tudnám megoldani? Vagy valami technikája van neki? Előre is köszönöm a válaszokat. A kép:

[link]

2012. nov. 1. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
növeszd meg,menj el fodrászhoz,és mutasd meg neki,h milyen hajat akarsz!Egyébként sztem meg fogja ritkítani
2012. nov. 3. 00:00
 2/3 anonim válasza:
Szerintem lehet hogy az arcformája és berendezése miatt neki pont ez állt jól.Namind1.Egybként,ha nézed az Így jártam anyátokkal, című műsort akkor nézd meg valahol az 1.évad körül lehet a Scooternek is olyan van olyanra próbáld meg.Csak egy tanács...
2013. júl. 11. 09:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, már levágattam mert elkezdett göndörödni és már nem volt jó. :)
2013. júl. 13. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!