Ilyen hajról kép? (sürgős)
Figyelt kérdés
Sziasztok
Nem találok a következő hajról képet:
-lépcsőzetes , de hátul rövidebb elöl hosszabb
-hullámos
-ne legyen nagyon rövid (kb a legrövidebb olyan vállig érő legyen)
Ilyen hajat szeretnék, csak kellene róla kép hogy meg tudjam mutatni a fodrásznak. Fejben megvan csak a valóságban hogy nézne ki azt nem tudom.
Előre is köszi :)
2012. okt. 31. 21:13
1/5 anonim válasza:
Victoria Beckham-nek volt ilyen haja.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen hasonló az elképzelésem csak lehetne kicsit hosszabb ! :) De már ez is valami.
2012. nov. 1. 10:23
4/5 anonim válasza:
hát én ilyeneket találtam:
habár ezek rövidebbek, meg nem is tisztán látszik, hogy a hátulja rövidebb lenne,de szerintem elég lenne, ha mondanád a fodrásznak, hogy olyan Victoria Beckham/Rihanna hajat szeretnél hosszabb változatban, vagy csak mondod, hogy hátul legyen rövidebb, vagy viszel egy ilyesmi képet, és azt utána belehet hullámosítani:
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönnöm!!
2012. nov. 1. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!