Szemüveges vagyok, és a közeljövőben szeretnék egy orrkarikát. Nagyon furán, vagy rosszul nézne ki így együtt?
ha van szemüveged, akkor sztem mindenféle arcon lévő piercing csak ronthat az összképen.
nem nézne ki jól!
fúúhhaa...
sztem nagyon jól nézne ki.főleg ha vastagkeretes a szemcsid ^^ írd be gogle-ba és majd kiad képeket.csekkold le őket..és dönts!...sztem jól nézne ki...nekem tetszik ! (Y)
Szerintem is rohadt jól nézhet ki(Y)
Én is akarok orrkarikát és én is szemüveges vagyok, biztos vagyok benne, hogy jól nézne ki:D
Őhm igen. :D Nekem is volt (de begyulladt tőle az orrom, így megváltam tőle.) és napszemcsivel meg sima szemcsivel is furán néztem ki :D.Bár engem ez nem szokott zavarni, eltérek a megszokottól alapbol... :D Szerintem rakass be egy egyszerű kis bogyót, köveset, vagy vannak tüskék is ^^. :D Nekem most egy fekete köves van! =)
De ha septumra gondolsz, akkor simán mehet, mert egyik ismerősömnek is van, pedig szemcsis! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!