Festitek a hajatokat? Ha igen miért?
Nem. Néhány éve be akartam festeni, mert nem tetszett az eredeti hajszínem. Akkoriba vagy sötétszőke vagy vörösesbarna lettem volna szívesen, bár inkább az előbbi állt volna jól. Egyébként a fodrászok szerint sötétszőke hajam van, én mondjuk inkább 'se' színűnek nevezném.
Viszont örülök, hogy akkor nem engedték a szüleim, hogy befestessem, mert akkor folyamatosan festeni kellene, ami tönkretenné a hajam, és most pénzem se igen lenne rá, a lenövés meg nagyon gáz.
Nyáron mondjuk kicsit kiszőkítettem a hajam szőkítősprayvel, és jobban is állt, mint az eredeti. Szóval nem kizárt, hogy egyszer kipróbálom még a világosabb hajszínt. De ha egy mód van rá, inkább színezővel, mint festékkel, és csak valami természetes sötétszőke árnyalatot választanék. :)
17/L
Aranyszőke hajam van, skandinávszőkével melírezem, így nagyon szép világos aranyszőke, de még mindig természetes hatású színt kapok. Álltalában fel sem szokott tűnni másoknak, hogy nem eredeti.
Sokkal jobban illik, nagyon szeretem.
Régebben vörös melírem volt, azt is szerettem, csak festés után nagyon intenzív, szinte narancssárga lett, meg kellett várni pár hajmosást, hogy lágyuljon a színe, úgy szebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!