Szerinted a hátrafogott haj (lófarok, copf) kinek áll jól?
Figyelt kérdés
Nem konkrét személyre gondolok, hanem pl. arcformára és hasonló. Néha szeretném úgy hordani, mert egyszerű, nincs baj vele, nem zavarnak az arcomba lógó tincsek stb., viszont nem tudom eldönteni magamról, hogy jól áll-e.2012. okt. 28. 13:45
1/7 anonim válasza:
Linkelj képet én szeretem ugy hordani de a pasimnak kibontva tetszik mindig kihuzza belöle
2/7 anonim válasza:
Akinek szép arca van annak jól áll. Nekem sajnos nem mert tele vagyok bőrhibákkal meg ovális széles fejem van :/ Ilyeneknek nem áll jól.
3/7 anonim válasza:
Azoknak, akiknek széles az arcuk, vagy nagyon kerek szerintem nem áll jól. Meg azoknak, akikre úgy mondják is, hogy "kalácsképűek". Nekik méginkább kihangsúlyozza az előnytelen arcformát. Szerintem inkább az ovális, vagy a hosszúkás arcúaknak áll jól. Meg az olyanoknak, akiknek egyenes, vagy minimálisan hullámos a hajuk. Szerintem az nem néz ki jól, mikor egy nagyon göndör hajú nő összeköti a haját, azt nem is lehet látni, hogy hol a hajgumi, mert a szénaboglya szerű haja ugyanúgy szanaszét áll, mintha össze sem gumizta volna.
4/7 anonim válasza:
Nekem babaarcom van és soha nem hordom összekötve a hajam, mert sztem nem áll jól.
5/7 anonim válasza:
Nekem kerek arcom van, nem áll jól, ha copfot hordok, akkor hagyok elől pár tincset, ami keretet ad az arcomnak, így nem olyan pufi. Szóval szerintem kerek archor nem áll jól (bár sokak szeirnt igen).
Hosszúkás fejhez sem igazán illik, mert kihangsúlyozza, lófejet csinál. Szerintem leginkább ovális arcformához illik, akkor, ha nem túl karakteres az ember arca (pl nincs nagy orra, vastag szemöldöke).
6/7 anonim válasza:
Nekem! A pasik mindig jobban megnéznek összekötött hajjal... :)
7/7 anonim válasza:
Mindenkinek jól áll: donna.hu/cikk/Szepseg/LofarokIgazitsd-az-arcodhoz/9939
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!