Vaddisznósörte hajkefét honnan lehet rendelni? Esetleg ezt ismeri valaki?
nem lehet tudni hogy nincs e benne műanyag.Mert oké hoyg ráírják hogy vaddisznósörtés de nem biztos hogy 100%ban az.
én az ecsetboltosról hallottam h. jó minőségűek. Egyébként mindenféleképpen csak rendelni szeretnél? mert a müllerben fodrászkellékes boltokban rossmannban dmben érdemes előtte megnézni. Tanácsolom hoyg olyat ne vegyél ami ilyne műanyag párnában van ,mert nekem olyan van megbántam , mivel száll egy kicsit tőle a hajam, pedig 100% sörtés leteszteltem, de sajna ott van az a gumialap.
esetleg ha emailt dobsz nekik megadod a termék cikkszámát lehet leviszik neked. Egyébként fából készültet szeretnél vagy műanyag is jó, mert pl ez 100%os elvileg csak nem fa
oylat keress ahol feltüntetik hoyg 100%os
Köszi!
Akkor megpróbálok emailt küldeni Ecsetéknek, hátha. 100% természetes anyagból készült hajkefét szeretnék, műanyag nem jöhet szóba!
Nekem van az ecsetboltból is, meg egy olyan márkájú, amit linkeltél. Az ecsetboltost nem használom, pedig 4500 Ft volt, mert egyszerűen azzal nem lehet kibontani a hajam, csak fésülés után tudom használni, akkor is részekre kell osztanom a hajam és darabonként átkefézni. Ilyenem van amúgy: [link]
A Comairtől ez van: [link]
A fekete sörték mind természetes vaddisznósörték, a fehérek nagyon hajlékony és puha nylon szálak, hosszúak, ezek nem károsítják a hajat, nem tépik. Ezzel a kefével simán ki tudom bontani a hajam, pedig nagyon-nagyon hosszú és dús, én sokkal jobban szeretem, mint a sima sörtekeféket (több is van egyébként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!