Győrben hol van olyan fodrászkellékes ahol vaddisznósörte hajkefét lehet venni?
énis kettőről tudok ami jó! Egy a belvárosban a csivavás csajszinál (kutyáját ne simogasd meg, nekem véresre harapta a kezem) XD
Másik ami nagyon jó a marcal végállomásnál, hétköznap 5ig nyitva! kérdezd meg hátha:)
Azért kérdeztem hogy HOL van , mert nem vagyok Győri csak itt tanulok, és még nem tudom mi merre.
azért köszönöm
ugye olyan vicces hogy a pult alá elrejtve rakja hogy vigyázz a kutya harap xd aztán a kis tünci müncije felöltözve igen kis "cukimuki" mondom légynek se tudna ártani jaaah..úgy belémharapott alig állt el a vérzés a kezemből XD aztán a nő csak vigyorgott hát istenem...azóta igen előítéletes vagyok ezekkel a kis vakarcsokkal XD
De amúgy tényleg minek viszi be egy fodrászkellékes üzletebe a kutyáját ha tudja hogy harap??
Mert tudod a Baross utca elején a Lillébe van egy gyönyörű fehér spicc szerűség a kínaiaké na az egy tündér,néha azért megyek csak be oda hogy meg tudjam dögönyözni azt a kutyát:)) az más tészta,ő vevőcsalogató :) Aztán állványon vannak a ruhák nemis lesznek kutyaszőrösek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!