Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meddig hagyjam a hajamon a...

Meddig hagyjam a hajamon a festéket?

Figyelt kérdés

[link]

most ilyesmi szőke hajam van. be szeretném festeni barrnára.

[link]

vettem egy ilyen hajfestéket. az lenne a kérdésem, hogy mennyi ideig hagyjam a festéket a hajamon, hogy szép sötét színt kapjak? minél tovább van a festék a hajamon, annál sötétebb lesz?

2012. okt. 25. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sokáig nem ajánlott. Én azt mondanám, hogy a kiírt hatóidő után még max. 5-10 perc. Egyébként sem használ már egy idő után, csak roncsol. Egyébként én is szőkéből (sarki szőke) lettem most középszőke, ami az eredeti hajszínem. Az az emberek szemében barna :) Még jónéhányszor le fogja dobni sajna a festéket, de a 3-4. festés után már tartós marad :)
2012. okt. 26. 07:55
 2/5 anonim ***** válasza:
45 percnél tovább ne hagyd rajta. Arra számíts, hogy ki fog kopni!
2012. okt. 26. 07:55
 3/5 A kérdező kommentje:
ajj. a feketével is így voltam, hogy elég világos barna lett.
2012. okt. 26. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha normális festéket használnál, nem ilyen drogériás vackokat akkor a színe is jobb lenne.

Ebből valószínűleg nem lesz ilyen barna, mivel a szőkített hajat nem fogja be rendesen. 1-2 mosás után meg nagyon ronda fakó színe lesz.

2012. okt. 26. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor milyen festéket ajánlasz?
2012. okt. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!