Mikor tudom elérni a sötétebb árnyalatot? Meddig hagyjam fent a festéket?
Sziasztok!Vettem sötétszőke hajfestéket(a dobozon jóval sötétebb,mint a hajam).Szeretném,ha erre a sötétebb szőkére fogná be,de a dobozon csak az van,hogy attól függően kell az időt megválasztani,hogy milyen intenzitású színt szeretnék.Ahhoz,hogy sötétebb legyen a szőke festék esetében korábban vagy később kell lemosni?Logikus lenne,hogy később,de úgy tudom a szőke színeknek van világosító hatásuk.
Ha van tapasztalatotok,légyszi írjátok meg!Köszönöm!
Hűűűű
Pont az ilyen sötétszőke árnyalatokkal jártam úgy, hogy sötétbarna lett a végén. Sötétbarna, nem sötétszőke. Úgy néztem ki mint egy kripta szökevény(!) Tudnál linkelni képet a hajfestékedről, és tudnál mutatni egy képet, hogy kb. milyen szőke lehet most a hajad? Akkor többet tudnék segíteni...
igazából nekem nem lenne baj,ha kicsit barnább lenne(olyan mint a dobozon)
a valóságban másabb színe van a dobozon,nem ilyen szürkés,de hasonló,szóval ez inkább olyan szőke-barna közti átmenet.
az én hajam szőkített,szóval ki van már kopva,de vmi ilyesmi csak jóvsl világosabb és mivel kopott egy kicsit sárgás,amit nagyon nem szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!