1/7 anonim válasza:
Hát ha a sajátom lenne szőrös zavarna... másokét meg sose nézegetem, szóval oly mindegy:D
2/7 anonim válasza:
Nem. Ember vagy. Ez pedig genetika. Ha ilyen vagy, akkor ilyen vagy.
5/7 anonim válasza:
Kérdező gondolom fiú vagy, hát engem egyáltalán nem zavar, sokkal jobban meglepődnék egy nyuszka pics@n :D
6/7 anonim válasza:
szerintem is fiú vagy :D a barátomnak is az van,ő nem szereti,szerintem meg aranyos :D mármint jó tudom ez hülyén hangzik,és biztos lesz aki azt hiszi ,hogy nem vagyok normális meg stb. de hát édes istenem!ha szeretsz valakit,akkor elfogadod olyannak,amilyen,és általában mindent szeretsz benne.hát én így elfogadtam,és szeretem őt (: nehogy elkezd borotválni vagy valami!legalább látni,hogy férfi vagy :D már ha az vagy.viszont ha csaj,akkor menny el kozmetikushoz.az első 1-2 alkalom elvileg nem túl kellemes,de idővel már nem lesz olyan rémes (:
7/7 anonim válasza:
Expasimnak is az van, 7 évig nem volt a dologgal semmi problémám, és nem is emiatt lett persze vége a kapcsolatnak. Szerintem ez a legkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!