Kitépett hajszál visszanő?
persze hogy vissza nő.
Első hogy ne nőne vissza kemo után? Azután is ugyanúgy vissza nő ha vége a kezelésnek.
ohh köszi a válaszokat :) szerintem is visszanő kemo után csak addig tart az állapot (átmeneti kopaszság) amíg a kemoterápia tart sőt valakinek ki se hullik alatta
amúgy még annyit és ha a hajhagyma kijön? mert nekem már jött ki többször ilyen nagy fehér valami a hajszál végén :S
A végleges szőrtelenítés sem végleges, azután is kinő a szőr, csak sokkal hosszabb idő kell neki.
A hajhagyma nem a haj része, hanem a fejbőré, az nem tud kijönni. Egy hajhagyma kb. 10 hajszálat "gyárt" életed során, tehát ezért nő újabb mindig. És ezért van az időseknek kevesebb hajuk.
amúgy még annyit és ha a hajhagyma kijön? mert nekem már jött ki többször ilyen nagy fehér valami a hajszál végén :S
-az kb. a faggyúmirigy által termelt cucc, vagyis a faggyú lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!