A babahaj mi tulajdonképpen? Köszi a ha válaszoltok!
Hát ez rossz hír, nekem ott van a legtöbb :D De Lehet, hogy hátul is, csak azt nem látom :D :D Egyébként ezt olvastam erről: "Babahaj.
Babahaja a babáknak van, ami idővel kihullik és erősebb haj nő a helyére. A hajvonalunkat övező kis vékony hajszálak nem babahajak, ahogyan a legtöbben hívják, hanem olyan hajszálak amik a megerőltetéstől kihullottak vagy letörtek és a helyükre egy vékonyabb hajszál nőtt. A nyakon lévő vékony szálak nem haj hanem szőrszálak. "
A babahaj is "rendes" haj, ugyanúgy meg fog nőni. Nem szabad őket bántani! :)
Örülni kell ha sok van!!!
Hát szerintem itt van egy kis képzavar, mert a babahaj lehet a babák kis pihéje, amivel születnek, és ami kihullik hogy a helyére új növekedjen. Ennek a szerkezete is más. Viszont amit később növesztünk baba hajat (amit csak azért hívunk így, mert kicsi a mérete) valójában egyezik a rendes hajszállal, éppen növekszik. Akinek gyerekkora óta mindig ilyen volt, annak csak azért van így, mert folyton vannak új és új babahajai, de azok a hajszálak nem ugyanazok már azóta, még ha a hajad ugyanúgy néz is ki.
Ezek alól kivétel a homlok-haj körvonalnál növekvő babahaj, ami mindig babahaj marad, elvileg azért mert letöredezik, meg mert jobban elhasználódik elől, mint a máshol lévő hajak.
Én így tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!