Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Akinek vastag, dús és...

Lányok! Akinek vastag, dús és erős szálú a haja, mit használ, mivel ápolja, mossa, miket rak rá?

Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
Semmit:D Ennyi a lényeg, de komolyan. Nem festem, nem vasalom, és nem rakok semmiféle biszbaaszt. 9-10 naponta megmosom Garnierrel, oszt cső:D Mondjuk alapból szögegyenes, dús, szép színű és fényes hajam van. De ennyi a titok.
2012. okt. 25. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
genetikát:D.....ó de irigylem őket:@@ nekem ilyen nagyon hullámos, nagyon szálkás a vasalástól, ricinussal ápolgatom pár hetente ,hátha javít az állapotán...bár nem reménykedek , mert még mindig vasalom...
2012. okt. 25. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
heti egyszer vagy másfél hét után megmosom a hajam, csalán samponnal, meg kallos professional balzsammal, ennyi. És nem szabad műanyag fésűvel fésülködni amúgy, inkább olyannal fésülködj, aminek fémből vannak azok a tüskéi (vagy nem tudom hogy mondják) ,azoktól nem törik annyira. És fontos,hogy ne túl meleg vízzel mosd, mert a hő nem tesz jót neki.
2012. okt. 25. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem meg pont hogy a fém fogas fésű törte el. 2 hónapig használtam és már 1 éve szenvedek vele.

Amúgy én 2 naponta mosom, 2. estére már büdös. Syoss festett hajra való samponnal, gliss kur balzsamot teszek rá.

2012. okt. 25. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is ilyen, nagyon dús és vastag szálú. Emellett hullámos, sötétbarna és combig ér. Én szulfátmentes gyereksamponnal (Babylove, Dulgon kids) mosom, minden 4-5. alkalommal normál samponnal. Balzsamot minden hajmosásnál használok, Wella Pro Series Repairt vagy Moisture-t. Használok még kókuszolajat, hajvégápoló szérumot (Gliss kur, Avon), kifésülő sprayt (Pantene Aqua Light). 3 naponta mosok hajat.

Minden káros dolgot mellőzök, nem vasalom, festem, stb., szárítani is csak langyos vagy hideg levegővel szoktam néha, legtöbbször magától szárad. Szinte mindig feltűzve hordom, így nem sérül. Havonta-kéthavonta vágok a végéből. Fésülni egy speciális hajkefével szoktam, ami nem károsítja.

Nekem ez a rutin vált be legjobban, ettől mindig puha és fényes a hajam, meg nem is törik.

2012. okt. 25. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm!!! :))
2012. okt. 25. 21:35
 7/7 anonim válasza:

Az elsonek igaza van! Nekem is rengeteg hajam van, az egesz csaladomnak az van es csak kozulunk is azoknak nincsen akik allandoan festetik, vasaljak, sutik, akik allandoan fodraszhoz jarnak.

Par tipp:

1. Vegyel egy sampont, kondicionaloval, vagy anelkul (opcionalis) es hasznald azt mindig, evekig hogy a fejborod hozza szokjon, hogy ahhoz igazodjon.

2. Teljesen hagyd el, a vasalast, hajsutest, hajszaritst, festetest, dauer, Ne jarj fodraszhoz!

3. Het 1X hajmosas max 3X ha nem birod megallni, de az tenyleg max.

4. Rakhatsz hajpakolast a hajadra. A kokusz olaj nagyon jo, vagy a ricinusolaj-mandula-szezam olaj kevereke is nagyon jo.

Minden hajmosas elott pakold fel, en altalaban ugy csinalom hogy, ejszaka felpakolom es reggel meg megmosom, tehat abban alszok.

5.Masszazs, amikor pakolast raksz a hajadra, masszirozd bele az olajat 5 percen keresztul.

Mikor megmosod 3-5 perc fejmasszazs.

6. Probalj meg sulfate free samponokat venni (de ha nem tudsz nem fontos, mivel nagyon draga.

7. Ne gumizd szorosra a hajad allandoan, hord leengedve is.

Most ezek jutottak eszembe, de ezek arra vannak hogy helyre hozzak a hajat.

Ha mar egyszer sikerult helyre hozni, tenlyeg csak beken kell hagyni.

Ha bakarod gondoriteni, akkor fond be vagy hasznalj csavarokat de mindenfelekeppen keruld a hot.

2014. aug. 9. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!