Segíthet a bőrcsiszolás (mikrodermabrázió)?
Ahogy a képeken is látható, a bőröm nagyon csúnya, tágak a pórusok és pattanás utáni hegek, mélyedések is vannak. (A pirosság azért van,mert most voltam kozmetikusnál).
A kozmetikus,akihez járok nem foglalkozik csiszolással, szerinte nem ér semmit. De kíváncsi lennék mások véleményére, tapasztalatára is!
Előre is köszi!:)
Hűha meglepődtem,h ez semmi... de nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Nektek, ha jártatok kezelésre, hány alkalom kellett a szép bőr eléréséhez, és mennyire tartós a hatás?
miért lepődtél meg rajta? am fiú vagy vagy lány? én lány vagyok, és nekem csúnyább a bőröm, és mégsem rakok ki az arcomról képet... ez tényleg semmi, higyj nekem! ezek csak tág pórusok, ezeken simán segít egy bőrcsiszolás. a hegeiden is, ne félj! lehet, hogy 1 kezelés nem, de 3 kezeléssel teljesen eltüntethetőek. a kisebb hegek eltűnnek, csak a nagyobbakkal kell megszenvedni, mert azok lassabban reagálnak, többet kell csiszolni stb.
ezek a pár kis mélyedések ne zavarjanak:) senki senm figyeli, csak te nézegeted magad a tükörben közelről, fényben.
"képzeld csak el, ha nagyítóval néznék a fenekedet, akkor egy óriási fenéket látnának"
ne nézegesd annyit.
különben nekem voltak olyan hegek, amit fél év alatt feltöltődtek!!!!! volt ott egy kör alakú bemélyedés, eléggé látszott, és feltöltődött. már alig venni észre. csak akkor, ha keresem.
a bőr megújul. főleg fiatalkorban. csak már annyira fejlődik a technika, hogy mindenki futna minden kis hibájával a kezelésekre.
jó, hogy léteznek ilyen módszerek, különben eltűnne az emberekben a remény.
nekem meg azzal van baj, hogy hepehupás a bőröm a sok nyomkodástól. teljesen ki van szegény...rózsaszín foltok, miegyebek. és 20 éves vagyok!....
én is menni szeretnék bőrcsiszolásra, mihelyt lesz pénzem.
szóval ezzel a regényemmel csak azt szerettem volna mondani, hogy izgulsz olyanért, amiért teljesen felesleges, és vannak tényleg problémás bőrűek, akik nagyon szomorúak lesznek, ha meglátják, hogy te már az iylen bőrt csúnyának látod.
Köszönöm!
A kommentedet olvasva, kicsit kezdtem szégyellni magam,h tettem fel képet, de nem találtam sehol előtte-utána képeket, és nem tudtam mihez viszonyítani.
22 éves lány vagyok, és engem tényleg nagyon zavar,h ilyen a bőröm. Tudom,h ha aknéktól szenvednék, az még sokkal rosszabb lenne,de nagyon is csúnyának látom így is a bőröm, és nagyon feszélyez az ismerkedésben. De ha vkit már megismertem, akkor se szeretek közel kerülni hozzá (nem érzelmileg,hanem tényleges távolságban értem). Minden nap vastag réteg alapozóval próbálok javítani a kinézetemen, de ez csak palástolja vmelyest a hibákat, meg nem oldja, és hosszú távon ezzel csak még jobban rontok a bőröm állapotán.
Körülöttem a lányok 90%nak irigylésre méltóan szép bőre van, sima, mitesszer és pattanás mentes, én meg még a strandra is sminkeben megyek:S És azt is unom,h feleslegesen költök kozmetikusra ötezreket, 1-2 hét múlva már semmi látszatja:S
Szia! Már nem látom a képeket, de érdekelne hogy mi számít nem is olyan csúnya bőrnek :D és hogy végül elmentél-e és hogy mi a véleményed!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!