Bőrcsiszolás (mikrodermabrázió) előtt szükséges egy nagy tisztítás, vagy felesleges?
Azért vagyok kíváncsi,mert nem mindegy,h 4-5 ezerrel több vagy kevesebb.
Köszönöm előre is!:)
Köszönöm!:)
Még azt szeretném tudni,hogy 2 nap elég-e a regenerálódásra-legalább olyan szinten,h sminkelve mutatkozhassak a pasi előtt,aki tetszik, vagy inkább ne,mert elijeszteném.:/:D
Túl vagyok már egy kezelésen, megválaszolom a saját kérdésem, hátha mást is érdekel a téma:)
Nekem is időszerű lett volna már egy nagy tisztítás úgy gondolom, de a kozmetikus nem mondta,h szükséges lenne csiszolás előtt, én meg nem erőltettem, feleslegesen nem akarok fizetni.
Nem kellett különösebben regenerálódnia a bőrömnek, a csiszolást elég jól bírta, nem vörösödött ki csak estére az arcom, de reggelre a pirosság el is múlt.
Első alkalom után is érezhető, és picit már látható is a javulás:) A kezelés nem fájdalmas, utána picit érzékenyebb volt a bőröm, de ez is hamar elmúlt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!