Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilátor. Használható?

Epilátor. Használható?

Figyelt kérdés

Tudom egy kic sit hülyé hagzik a kérdés, de nem tudom hogy fogalmazzam meg. Szóval tudom, hogy 5 mm a megfelelő szőr amit lehet epilátorral vágni. Baj az ha csak 3 mm körül van? Mert szeretném leepilálni, de nincs akkora szőr, mert előtte borotvával szőrtelenítettem.

És olvastam valamelyik kérdésben, hogy ha fogyő holdfázisban csinálom, akkor pár év múlva eltúnik a szőr? Igaz ez?

2009. aug. 9. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem ne zavarjon ha meghallják anyudék de hát ha zavar hát zavar akkor biztos kicsit szégyenlősebb vagyxD amúgy azt próbáltad hogy mondjuk bekapcsolod a zenét és akkor talán nem hallatszik annyira a hangja :D a fogyó holdas dologról még én sem hallottam de ki fogom próbálni ;) jó lenne ha eltünne a szőr xD és sok sikert a szőrtelenítéshez ;):D 15/L
2009. aug. 11. 19:44
 12/16 A kérdező kommentje:
:D lehet hogy úgy jó lenne ha bekapcsolom a zenét :D mé úgy nem próbáltam de majd megpróbálom. mindegy hogy hogy de akkor is leepilálom a lábam. amúgy tényleg egy kicsit szégyenlősebb vagyok. :$ amit elkell mondani mindig parázok rajta, hogy hogy mondjam el. :D de hát mondjuk anyum is epilálta a lábát. mondjuk arról se szóltam neki hogy én leborotválom a lábam . :S de hát már biztos tudja XD
2009. aug. 12. 09:35
 13/16 anonim ***** válasza:
ez a beszéd xD ha segíteni tudtam akkor örülök :)
2009. aug. 12. 15:22
 14/16 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm mindenkinek a válaszát :)
2009. aug. 12. 15:40
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem anyum nem engedi hogy szortelenitsem a labam,azt mondta hogy nagy koromra aztan olyan lesz mind egy erdo.persze en mar parszor szortelenitettem le.szerencsere nem vette eszre egyszer se hogy csupasz a labam XD csak egyszer hulyultunk s elhuzta a kezet a labamon s kerdezte hogy mar szortelenitettem s mondtam hogy igen.de csak azt mondta amit szokott:ne szortelenits mert...tudjatok :P nektek mit szolnak az anyutok hogy szortelenititek?
2009. aug. 31. 20:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát én nem mondtam meg neki. bÁR HÁT SZERINTEM MÁR LÁTTA, MERT NEM EGYSZER SZŐRTELENÍTETTEM. Amúgy még nem epiláltam le a lábam, mert még nem nőtt meg annyira. De most meg itt a suli és hát muszály mindig leborotválni. :S Mitcsináljak, hogy megnőjjőn valmennyire és letudjam epilálni, úgy hogy közben meg nem olyan csúnya? Mert tesióra, meg főleg hogy most még nem kell hosszúgatya? :S És ezután meg erőysebb lesz és fájdalmasabb lesz leborotválni. :S
2009. szept. 1. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!