Epilátor. Használható?
Figyelt kérdés
Tudom egy kic sit hülyé hagzik a kérdés, de nem tudom hogy fogalmazzam meg. Szóval tudom, hogy 5 mm a megfelelő szőr amit lehet epilátorral vágni. Baj az ha csak 3 mm körül van? Mert szeretném leepilálni, de nincs akkora szőr, mert előtte borotvával szőrtelenítettem.
És olvastam valamelyik kérdésben, hogy ha fogyő holdfázisban csinálom, akkor pár év múlva eltúnik a szőr? Igaz ez?
2009. aug. 9. 17:16
1/16 anonim válasza:
1.) A legtöbb epilátor 2-3 mm-es szőrszálakat is ki tud húzni...
2.) IGEN! A Fogyó holdfázisos módszer tényleg működik : nekem 3 év alatt teljesen eltűntek a szőrök a lábamról és a karomról ezzel a módszerrel. :D
A barátnőimnek és az ismerőseimnek is, akik ugyanezt a módszert használták.
2/16 A kérdező kommentje:
Az jó. Nekem is jó lenne, ha eltűnnének, akkor karon is lehet, hogy használnék. Csak olyan hangos az a kütyü. És nem szeretném, ha anyum meghallaná, meg tesóm. :S
2009. aug. 9. 17:26
3/16 anonim válasza:
nálam minél rövidebb, annál kevésbé fájdalmas, de lehet, hogy ezzel csak én vagyok így. miért probléma, ha meghallja?
4/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Nekem az nem lenne jó. :$ Én ilyen vagyok. Talán majd ha senki nem lesz itthon, akkor megcsinálom.
2009. aug. 9. 17:59
5/16 anonim válasza:
Énis igy vagyok vele.mindig akkor epilálok ha egyedül vagyok itthon.Nekem még a kb. 2 mm-eres szõrt is "levágta".Jah és mi az a fogyő holdfázis? :S
6/16 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom az amikor nem nő a hold, hanem fogy. Tehát most van az, mert most volt telihold, most nőtt meg a hold teliholddá, és most meg fogy :D Gondolom ezt jelenti. :P Csak nekem sajnos mindig itthon vannak, mert anyumék itthon dolgoznak, tesóm csak egy nap nincs itthon, de az elég, de anyumék mindig bent vannak. :S
2009. aug. 10. 12:29
7/16 anonim válasza:
Nekem a tesóm szinte mindig itthon van és amikor meg nincs akkor anyum van itthon.És most szerencsére a tesóm nincs itthon,amikor irtam az elõbb a valaszom azelõtt egy félórával epiláltam.Tehát akkor nem fog nõni szõr ott ahol epilálok akkor amikor a hold fogy?jajj ha érteném...
8/16 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ha mindig fogyó holdfázisban epilálod, akkor pár év múlva eltűnik a szőr. :D Azthiszem
2009. aug. 10. 13:05
9/16 A kérdező kommentje:
Hú. kipróbáltam az epilátort, mert tesóm nincs itthon, meg anyum kiment egy kis időre, de csak egy kis helyen. Eléggé fájt. Kár hogy nem mennek el mert akkor megcsinálnám. Nem lehet esetleg valamit csinálni vele, hogy ne legyen hangos? :S
2009. aug. 11. 09:51
10/16 anonim válasza:
hát a hangjával sajnos semmit nem tudsz csinálni, a fájdalmat pedig csak az első pár használatkor kell kibírni, aztán egyre kevésbé kellemetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!