Mit csináljak a lábammal? 13/L
Figyelt kérdés
eléggé látszik rajta a szőr és mivel egy héten 4 edzésem van ahol mindenképp térdnadrágban vagyok ezért kéne vele kezdenem valamit. borotválni nem akarom, mert csak erősödik. A krém drága, és max. 3 napig tart. A gyantázást pedig kipróbáltam, anyukám csinálta de iszonyatosan fájt és piros lett. Ilyen idősen elmehetek kozmetikushoz hogy legyantázza, vagy mit csináljak?2012. okt. 24. 18:45
1/7 anonim válasza:
A kozmetikus is pont úgy gyantázza le mint anyukád, ha nem vált be akkor ne kínlódj vele. Gondolom érzékeny a bőröd hozzá. Akkor a borotva marad csak. Nem erősödik a szőr attól sem, tudom, mivel már 13 éve borotválom, és még mindig ugyanolyan mint eleinte volt.
2/7 anonim válasza:
a kozmetikus lehet nem csinálja ennyire fájdalmasan.
az elsp alkalom gyantánál mindig a legrosszabb,de vékonyítja és ritkítja a szőrt, szóval következőleg nem annyira. mikor gyantáztok érdemes behintőporozni,így csak a szőrre ragad rá. de lehet kapni rózsaszín betétű gyantát, az érzékeny bőrre
3/7 anonim válasza:
Ez az erősödés akkora tévhit...egyszerűen csak nem lesz vékony a vége, és ezért szúr...de nem lesz sűrű vagy erős...
A gyanta elsőre rohadtul fáj, de a második harmadik alkalom már nem olyan vészes....a krém amúgy tök ugyanaz mint a borotva, csak macerásabb mint húzni párat borotvával...
én a gyantát ajánlom...
4/7 anonim válasza:
elöző,nem tévhit,én is tapasztaltam !!
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan borotváld, ez hülyeség, hogy erősödik tőle. Attól látszik erősebbnek, hogy a borotva ferdén vágja le a szőrszálakat és így nagyobb keresztmetszet látszik, amikor elkezd nőni. Egyébként még az epilálást is kipróbálhatod, az is fájni fog, de idővel hozzászoksz.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2012. okt. 25. 19:14
7/7 anonim válasza:
Nem hülyeség én is tapasztaltam. gyantáztam, egyszer leborotváltam és szúrós fekete szőrszálak nőttek vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!