Lila semlegesíti a sárga színt a hajban, így fehér érhető el? Mi van? Van itt fodrász?
Hallottam ezt egy fodrásztól. Vagy valami hasonlót. Nem egészen fogom fel miről van szó. Ilyen most a hajszínem: [link]
És ilyen fehéret akarok: [link]
Nekem valami keverésről beszélt. Szőkítőporral szőkítem csak a hajam, abba keverjek nagyonpici lila mixtont vagy hogy gondolhatta? Érne az valamit?
Hát lehet érne de nekem konkrétan lila lett a hajam az ilyen hajszíntől amit kinéztél,és már 5 hónapja próbálok szabadulni tőle,bár elején imádtam,de tönkretette a hajam.
Ha alapból szőke vagy,tehát a természetes hajszíned is világosszőke lehet esélyed,de anélkül járhatsz így mint én. És ne úgy képzeld el h lila árnyalatú lettem. Nem. Az egész hajam lila lett:D
A hajamat már vagy 15 éve szőkítem, de mindig csak sárgás vagy szürkés. Fehér nem akar lenni. Drága fehér színezőkre meg nincs pénzem. Lila keverőszínem van... persze lehet lila lesz a hajam tőle... hát nem tudom merjem-e.
A hamvasítóktól mindig csak szürke lettem. Az nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!