Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megéri megvenni az "olcsóbb"...

Megéri megvenni az "olcsóbb" szolit?

Figyelt kérdés
30-100E között, már lehet venni egész jót. Megéri úgy mond ennyiért szolit venni? Tudom, hogy ha, nem minőségi akkor, károsabb. De, láttam 32.000ért egy szolit.(egyoldalú) EU-szabványnak megfelelő csövekkel. Tehát 0.3as... Így is káros ???

2012. okt. 22. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden szoli káros, a nap is káros. Bőrrákot okoz, gyorsítja a bőröregedést, kiszárítja a bőr, pigment foltokat hoz elő meg anyajegyeket, ki a fene akar ilyet és miért?? Nem értem.
2012. okt. 23. 00:00
 2/8 anonim ***** válasza:
minden szoli káros ha túlzásba viszik. Azt mondják max havi 2 alakalom ami még nem ártalmas. Szerintem nem éri meg venni olcsó szolit. Nagyon fontos mennyit mentek a csövek, valószínűleg azért ilyen olcsó mert már ki kéne őket cserélni mivel annyit mentek.
2012. okt. 23. 09:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Attól, hogy a nap káros attól most te nem is mész a napra? Este a buliba jobb szent jános bogarat játszani?

Alapból minden káros, ha azt nézzük. A boltba is bármit veszel mindenbe ott a sok tartósítószer, stb....

Szerintem ha hetente egyszer szolizol, a bőrödnek megfelelő mennyiséggel, nem hiszem, hogy lehetne baj. D vitaminhoz alapból csak így lehet hozzá jutni. Nyáron is sokat szoktam napozni és 1 évbe talán ha 1szer megyek orvoshoz.

A szomszédom olyan fehér mint a hó. (mert az apja 1szer rákos lett, azóta ő is vagy 35°-ban is hosszú nadrág, hosszú pólóban van kint). A buszon már most látom, hogy megvan fázva.

Ez csak az én véleményem. Persze megértem a tiédet is. Tényleg, ha csak a barnaság miatt megyünk nem az egézséget nézzük előbb akkor biztos, hogy veszélyes.

2012. okt. 23. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
D vitaminhoz nem csak a nappal lehet hozzájutni, de abból állítja elő a legtöbbet a bőr, viszont senki nem mondta hogy ne menj napra, csak fontos a naptej használata az csak a káros sugarakat szűri ki és ugyanúgy barnulsz de nem égsz le és a D vitamint ugyanúgy elő tudja állítani a szervezeted. Az hülyeség is amit a szomszédod csinál.
2012. okt. 23. 11:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Leginkább az első kommentelőnek szólt az a része. De, visszatérve. Ezt az egyoldalú szolit, ha megveszem. Kicserélem 0.3as csövekre. Akkor így károsabb, mint ha, elmennék rendes szalonba szolizni?
2012. okt. 23. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
tudod milyen drágák a csövek??? Maga a csövek a drágák. Szerintem nem éri meg beruházni.
2012. okt. 23. 13:25
 7/8 A kérdező kommentje:
800 üzemórás 4120ft volt ahogy néztem. Az 1 oldalúhoz kell vagy 8-10db. Ha, úgy nézzük még mindig olcsóbbra jövök ki mint, ha eljárkálnék szoliba. Mellé, akár még ismerősöket is hívhatok és akkor még egy kis pénzem is lenne. De szerintem biztos találok olyat ami 0.3as és még van mit használni. Nem tudom, hogy hogy működik de a gépnek biztos van valami memóriája ami feljegyzi, hogy mennyit ment.
2012. okt. 23. 14:21
 8/8 A kérdező kommentje:

[link]

Itt találtam szoli csöveket!

2012. okt. 23. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!